Afbouw nieuwbouwwoning

Heeft u recent de sleutel in ontvangst genomen van uw (eerste) nieuwbouwwoning? Van harte gefeliciteerd! Ziet u het echter niet zo zitten om de afbouw voor eigen rekening te nemen? Dan hebben we goed nieuws: ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl kan u hierin compleet ontzorgen door de volledige afbouw te realiseren. Zo woont u straks in de woning van uw dromen!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl zorgt voor een mooie en complete afbouw. Onze diensten zijn onderverdeeld in 4 categorieën.

Uw nieuwbouwwoning wordt meestal kaal opgeleverd. Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u om de wanden naar uw wens af te werken. Wij kunnen deze voor u stucen of behangen, bijvoorbeeld met glasvezelbehang. Sauswerk is ook mogelijk, want kleur op de wanden maakt een wereld van verschil.

De keuze voor het type vloer heeft veel impact op de sfeer van de kamers in uw huis. Uwnieuwbouwwoning.nl heeft veel expertise op dit terrein en kan elk type vloer leggen. Zo is een gietvloer of PVC vloer bijvoorbeeld duurzaam en ideaal als u allergisch bent voor huisstofmijt.

Trapafwerking is een klus die u het beste aan de professionals van Uwnieuwbouwwoning.nl overlaat. Voor uw veiligheid, die van uw kinderen en gasten, is handig om een antislip verfsoort aan te brengen.

Het plafond is doorgaans het grootste oppervlak in een ruimte. En bepaalt daardoor in grote mate hoe de ruimte oogt. Uwnieuwbouwwoning.nl voert uw plafondafwerking kwalitatief uit, helemaal conform uw wensen.

Waarom de afbouw laten verzorgen door Uwnieuwbouwwoning.nl?

 • Één aanspreekpunt: U heeft een vast contactpersoon die alles voor u regelt en u over de vorderingen op de hoogte houdt. 
 • Vakmanschap: De juiste vakman voor uw afbouw. Al onze vakmannen zijn gecertificeerd en ervaren in afbouwklussen. 
 • Kwaliteit: Uwnieuwbouwwoning.nl garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit. 
 • Duurzaamheid: Wij geven om onze planeet en de komende generaties. Daarom werken we uitsluitend met duurzame oplossingen en materialen.

Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan!

Heeft u interesse om de afbouw van uw nieuwbouwwoning uit te besteden? Dan bent u wellicht ook benieuwd naar een indicatie van de kosten. Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende prijsindicatie opvragen.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Bezoek onze showroom 

  Heeft u liever een face-to-face gesprek en wilt u een en ander in onze showroom zien? Dan bent u van harte welkom in Deventer en Hoofddorp! Dit kan alleen op afspraak, zodat we zeker weten dat we alle tijd en aandacht hebben om u zo goed mogelijk te adviseren. Maak vandaag nog een afspraak (ook mogelijk in de avonduren)!

  Showroom afspraak

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors