Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Veel mensen vinden het lastig om de juiste afwerking te kiezen voor hun woning. Deze moet perfect aansluiten op de rest van het interieur. U moet niet alleen rekening houden met kleuren van uw inrichting, maar ook met bepaalde lichtinvallen in uw huis. Er zijn verschillende factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Zeker geen makkelijke taak dus!

Wij ontvangen u graag in onze showroom om alle wensen door te nemen. Via het bovenstaande formulier kunt u eenvoudig een afspraak maken met één van onze productadviseurs.

Informatie met betrekking tot onze showroom

Adresgegevens showroom
(Langskomen kan alleen op afspraak, plan deze in via bovenstaand formulier)
Uwstukadoors.nl
Teugseweg 18, 7418 AM, Deventer
Navigeer via Google Maps

Bezoek onze showroom dag op zaterdag

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze showroom, maar bent u gelimiteerd tot het weekend? Geen probleem! Één keer in de maand hebben we op zaterdag een speciale showroom dag. Om u ervan te verzekeren dat we voldoende tijd voor u hebben dient u ook hier een afspraak voor te maken via bovenstaand formulier. Bellen mag uiteraard ook: 0570 57 3667.

Bezoek onze showroom op vrijdagavond koopavond

Naast een showroom dag op zaterdag bieden we ook een koopavond op de vrijdag. Dit is meestal één keer in de maand. Benieuwd op welke dagen? U vindt onze planning in de bovenstaande kalender. Hier kunt u tevens eenvoudig een afspraak inplannen. Liever uw afspraak telefonisch doorgeven? Bel dan naar 0570 57 3667.

Bezoek onze showroom buiten kantoortijden

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze showroom, maar kunt u niet langskomen tijdens kantoortijden? Geen probleem! Wij zijn minimaal één keer per maand ’s avonds extra geopend. Vraag naar de mogelijkheden via 0570-573667.

Showroom op locatie

Heeft u een woning gekocht in een nieuwbouwproject? Wanneer u en zes van uw buren online een offerte aanvragen, dan komen we graag bij u langs met onze showroom op locatie. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen