Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u niet zo’n fan van de structuur van glasvezelbehang, en bent u daarom op zoek naar een passend alternatief voor in uw woning? Laat uw wanden dan stucen door onze vakmannen! Stucwerk is een super strak en glad ogend alternatief voor glasvezelbehang. Bovendien zijn onze vakmannen al vele jaren werkzaam als stukadoor, waardoor zij alle kneepjes van het vak kennen. Kortom: een perfect afwerking gegarandeerd!

Uwstukadoors.nl biedt sausklaar stucwerk. Bij dit type stucwerk is het, nog meer dan bij behangklaar stucwerk, van belang dat het stucwerk zo glad mogelijk is. Dit type stucwerk wordt namelijk aangebracht als u van plan bent om uw muren te verven, of lekker wit te houden. Er wordt dan dus niet overheen behangen, waardoor de stuclaag zichtbaar zal blijven.

Kosten

Wilt u meer weten over de kosten voordat u besluit om  sausklaar stucwerk aan te laten brengen in uw woning? Hartstikke logisch. Gelukkig kunt u op onze website, geheel vrijblijvend, een prijsindicatie aanvragen. Na het beantwoorden van enkele vragen over hetgeen dat u gestuct wilt hebben, ontvangt u van ons een offerte per mail. Zo weet u dus binnen een paar minuten waar u aan toe bent en of dit binnen uw budget valt.

Heeft u nog vragen over ons stucwerk? Of wilt u advies op het gebied van wandafwerking? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er immers om u te helpen bij het vinden van de perfecte wandafwerking!

Gepubliceerd op 03-05-2019

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen