Alternatief glasvezelbehang

Bent u niet zo’n fan van de structuur van glasvezelbehang, en bent u daarom op zoek naar een passend alternatief voor in uw woning? Laat uw wanden dan stucen door onze vakmannen! Stucwerk is een super strak en glad ogend alternatief voor glasvezelbehang. Bovendien zijn onze vakmannen al vele jaren werkzaam als stukadoor, waardoor zij alle kneepjes van het vak kennen. Kortom: een perfect afwerking gegarandeerd!

9.2
385 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Uwstukadoors.nl biedt sausklaar stucwerk. Bij dit type stucwerk is het, nog meer dan bij behangklaar stucwerk, van belang dat het stucwerk zo glad mogelijk is. Dit type stucwerk wordt namelijk aangebracht als u van plan bent om uw muren te verven, of lekker wit te houden. Er wordt dan dus niet overheen behangen, waardoor de stuclaag zichtbaar zal blijven.

Kosten

Wilt u meer weten over de kosten voordat u besluit om  sausklaar stucwerk aan te laten brengen in uw woning? Hartstikke logisch. Gelukkig kunt u op onze website, geheel vrijblijvend, een prijsindicatie aanvragen. Na het beantwoorden van enkele vragen over hetgeen dat u gestuct wilt hebben, ontvangt u van ons een offerte per mail. Zo weet u dus binnen een paar minuten waar u aan toe bent en of dit binnen uw budget valt.

Heeft u nog vragen over ons stucwerk? Of wilt u advies op het gebied van wandafwerking? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er immers om u te helpen bij het vinden van de perfecte wandafwerking! Wilt u het stucwerk van onze stukadoors in Deventer bewonderen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom!

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors