De kosten voor het stucen van nieuwbouw

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning en op zoek naar een bedrijf dat uw nieuwbouwwoning kan stucen? Dan bent u bij Uwstukadoors.nl aan het juiste adres. Onze werknemers hebben al jarenlange ervaring met stucen en werken enkel met de beste producten van Sigma Coatings en ProGold. Bovendien ontvangt u bij ons altijd garantie op al onze wandafwerkingen en communiceert u met een vast contactpersoon die eenvoudig te bereiken is.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Natuurlijk brengt het stucen van uw nieuwbouwwoning kosten met zich mee. Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst meer wilt weten over deze kosten, voordat u besluit om het stucwerk uit te besteden. Op deze pagina leest u meer over de kosten van het stucen van uw nieuwbouwwoning.

Prijsindicatie stucwerk

Om u een beter beeld te geven van de kosten die het stucwerk met zich mee zullen brengen, heeft u op onze website de mogelijkheid om een prijsindicatie aan te vragen. Deze prijs hangt vanzelfsprekend af van verschillende zaken. Enerzijds speelt het soort stucwerk mee in de totale kosten, en anderzijds het aantal m2 dat u gestuct wilt hebben. Om de offerte zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de daadwerkelijke kosten, zullen wij u dan ook enkele vragen stellen over uw woning en hetgeen dat u gestuct wilt hebben. De offerte ontvangt u binnen enkele minuten per e-mail. Benieuwd naar uw kosten? Vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie op!

Het plafond laten stucen? lees meer over het plafond stucen

 

Showroom

Indien u het lastig vindt om te bepalen wat voor type wandafwerking het beste past bij uw woning, dan zouden we u willen aanraden om eens langs te komen in onze showroom. Op die manier heeft u de mogelijkheid om de verschillende typen wandafwerking en het werk van onze stukadoors in Deventer eens ‘offline’ te aanschouwen. Mocht u hier interesse in hebben, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen. Wel dient u van te voren een afspraak te maken via onze website. Zo kunnen we u garanderen dat een van onze medewerkers de tijd heeft om uw vragen te beantwoorden en om u advies te geven.

Heeft u vragen over de kosten van het stucen? Of is er iets waarmee we u van dienst kunnen zijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel via ons online contactformulier, als telefonisch of per e-mail. Wij helpen u graag verder.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors