Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw muren en/of plafond wilt laten stucen, bijvoorbeeld omdat ze een opknapbeurt kunnen gebruiken. Wij begrijpen dat als u een handige klusser bent het liefst het stucwerk zelf wilt uitvoeren. Echter moet u niet, zoals veel anderen, de moeilijkheidsgraad van stucen onderschatten. In dit artikel staan we stil bij een groot voordeel van het uitbesteden van het stucwerk, namelijk de garantie die gegeven wordt op het werk. Maar allereerst staan we stil bij wat een stukadoor is en wat voor werk hij of zij levert.

Wat is een stukadoor?

Zoals u wellicht al verwacht is een stukadoor een vakman die stucwerk aanbrengt op muren, wanden, plafonds en gevels. Dit stucwerk, bestaande uit specie, pleister of gipsmortel, vormt een afwerklaag en is bedoeld ter bescherming en/of verfraaiing van het interieur.

Soorten stucwerk

Er zijn diverse soorten stucwerk op de markt waaruit gekozen kan worden qua stucwerk. Iedere soort heeft bepaalde eigenschappen, maar ook zeker zijn eigen prijs. Het is goed om u daar vooraf over te laten informeren zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij maken het berekenen van de prijs eenvoudig voor u door middel van onze prijscalculator

Traditioneel stucwerk

Wist u dat wij van Uwstukadoors.nl uitsluitend gebruik maken van sausklaar stucwerk? Dit doen wij omdat met sausklaar stucwerk het bewerkte direct klaar is om beschilderd te worden en daarmee glad, egaal en vrij is van oneffenheden. Wij adviseren om niet te bezuinigen op stucwerk, wat bijvoorbeeld door middel van spackspuiten kan, omdat goed stucwerk jaren meegaat en u er dagelijks naar moet kijken.

Hoe zit het met de garantie op het stucwerk?

Bij het overwegen van het uitbesteden van stucwerk aan een stukadoor kunt u op een aantal voordelen rekenen. Wij hebben de voordelen op een rijtje gezet. 

  • Persoonlijk advies: Uwstukadoors.nl staat voor u klaar met deskundig advies en echt vakwerk. 
  • Kwaliteitsmaterialen: Bij Uwstukadoors.nl werken wij uitsluitend met hoogkwalitatief materiaal.
  • Een precieze afwerking: Uwstukadoors.nl levert een mooie, precieze afwerking af die aan uw wensen voldoet.

Over ons persoonlijke advies, het gebruik van materiaal en het afleveren van de afwerking geven wij garantie. Daardoor bent u verzekerd van kwalitatief goed, strak, egaal en net afgewerkt stucwerk.

Overtuigd? Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen, bijvoorbeeld door te bellen naar 0570 57 36 67 of te mailen naar info@uwstukadoors.nl.

Gepubliceerd op 20-08-2021

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen