Heb ik garantie op stucwerk?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw muren en/of plafond wilt laten stucen, bijvoorbeeld omdat ze een opknapbeurt kunnen gebruiken. Wij begrijpen dat als u een handige klusser bent het liefst het stucwerk zelf wilt uitvoeren. Echter moet u niet, zoals veel anderen, de moeilijkheidsgraad van stucen onderschatten. In dit artikel staan we stil bij een groot voordeel van het uitbesteden van het stucwerk, namelijk de garantie die gegeven wordt op het werk. Maar allereerst staan we stil bij wat een stukadoor is en wat voor werk hij of zij levert.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is een stukadoor?

Zoals u wellicht al verwacht is een stukadoor een vakman die stucwerk aanbrengt op muren, wanden, plafonds en gevels. Dit stucwerk, bestaande uit specie, pleister of gipsmortel, vormt een afwerklaag en is bedoeld ter bescherming en/of verfraaiing van het interieur.

Soorten stucwerk

Er zijn diverse soorten stucwerk op de markt waaruit gekozen kan worden qua stucwerk. Iedere soort heeft bepaalde eigenschappen, maar ook zeker zijn eigen prijs. Het is goed om u daar vooraf over te laten informeren zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij maken het berekenen van de prijs eenvoudig voor u door middel van onze prijscalculator

Stukadoor geeft garantie stucwerk

Wist u dat wij van Uwstukadoors.nl uitsluitend gebruik maken van sausklaar stucwerk? Dit doen wij omdat met sausklaar stucwerk het bewerkte direct klaar is om beschilderd te worden en daarmee glad, egaal en vrij is van oneffenheden. Wij adviseren om niet te bezuinigen op stucwerk, wat bijvoorbeeld door middel van spackspuiten kan, omdat goed stucwerk jaren meegaat en u er dagelijks naar moet kijken.

Hoe zit het met de garantie op het stucwerk?

Bij het overwegen van het uitbesteden van stucwerk aan een stukadoor kunt u op een aantal voordelen rekenen. Wij hebben de voordelen op een rijtje gezet. 

 • Persoonlijk advies: Uwstukadoors.nl staat voor u klaar met deskundig advies en echt vakwerk. 
 • Kwaliteitsmaterialen: Bij Uwstukadoors.nl werken wij uitsluitend met hoogkwalitatief materiaal.
 • Een precieze afwerking: Uwstukadoors.nl levert een mooie, precieze afwerking af die aan uw wensen voldoet.

Over ons persoonlijke advies, het gebruik van materiaal en het afleveren van de afwerking geven wij garantie. Daardoor bent u verzekerd van kwalitatief goed, strak, egaal en net afgewerkt stucwerk.

Overtuigd? Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen, bijvoorbeeld door te bellen naar 0570 57 36 67 of te mailen naar [email protected]. Wilt u het werk van onze stukadoors in Deventer in het echt bekijken? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom! 

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors