Huis stucen  

Bent u recentelijk verhuisd en bent u daarom op zoek naar een professioneel bedrijf dat in staat is om uw hele huis te stucen? Of kan uw huidige woning wel een opknapbeurt gebruiken op het gebied van stucwerk? Wat uw reden ook is, onze vakmannen kunnen u helpen. Zij kunnen uw gehele woning stucen naar uw wens. Onze stukadoors zijn zeer ervaren op het gebied van wandafwerking en maken gebruik van de beste producten van Sigma Coatings en ProGold. Bovendien werken zij in het hele land, dus ook bij u in de buurt!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Kosten stucen

Vaak krijgen wij vragen over de kosten van het laten stucen van een woning. Het is echter lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven. De kosten hangen namelijk af van meerdere dingen. Zo zijn de kosten allereerst afhankelijk van het type stucwerk. Bij ons bent u aan het juiste adres voor sausklaar stucwerk. Daarnaast speelt vanzelfsprekend ook de oppervlakte mee die u wilt laten stucen. Gaat het om één wand? Of om uw hele woning? Dit zijn zaken die invloed hebben op de uiteindelijke kosten van het stucwerk.

Wij begrijpen dat u natuurlijk wel een richtlijn wil hebben wat betreft de kosten van het stucwerk. Om u hier een indicatie over te kunnen, zouden we u willen verwijzen naar onze prijsindicatietool. Als u deze invult ontvangt u binnen enkele minuten een offerte op maat in uw mailbox.

Showroom stucwerk

Wilt u uw woning laten stucen, maar weet u niet goed voor welke stucwerk u moet gaan? Kom dan eens langs bij onze showroom. Het fijne aan onze showroom is dat u in alle rust de verschillende typen stucwerk met elkaar kan vergelijken om op die manier te bepalen wat het beste past bij u en uw woning. Bovendien heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers. Indien u interesse heeft om langs te komen bij onze showroom en het stucwerk van onze stukadoors in Deventer in het echt te bekijken zouden we u willen verwijzen naar onze website om een afspraak te maken.

U kunt altijd contact met ons opnemen indien u vragen heeft over stucwerk, onze stukadoors, onze showroom of wat dan ook. Wij geven graag antwoord op uw vragen!

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors