100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Mogelijkheden wandafwerking

Er is veel mogelijk op het gebied van wandafwerking. Weet u al wat u wilt, of bent u nog in de oriëntatiefase? De afwerking van uw wanden is belangrijk voor de algehele look van uw woning. Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt, zetten we de verschillende typen wandafwerking nog eens voor u op een rijtje. De afwerking van uw wanden is immers niet iets wat u snel kan veranderen. Het is dan ook prettig als u in één keer een goede keuze maakt.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!

Stukwerk

Een van de mogelijkheden op het gebied van wandafwerking is, zoals u al weet, stukwerk. Maar wist u ook dat er verschillende soorten stukwerk bestaan? Zo bieden wij behangklaar stukwerk en sausklaar stukwerk. Behangklaar stukwerk is bedoeld om de ondergrond glad genoeg te maken voor het behang dat er vervolgens overheen zal komen. Het stukwerk is in dat geval dus niet direct zichtbaar, maar wel erg belangrijk. Bij sausklaar stukwerk is het stukwerk wel te zien aangezien hier niet overheen wordt behangen. U kunt ervoor kiezen om het stukwerk wit te laten, of u kunt het laten ‘sausen’ in een kleur naar keuze. Zo kunt u uw wanden geheel naar uw eigen wensen laten afwerken.

Behang

Hierboven werd al even gesproken over behang. Dit is ook een type wandafwerking waar u voor kunt kiezen. Ook het begrip ‘behang’ is verder onder te verdelen, namelijk in glasvezelbehang en glasvliesbehang. Onze partners van Uwglasvezelbehanger.nl zijn expert op dit gebied en bieden beide typen behang aan. Glasvliesbehang heeft het meest weg van stukwerk, aangezien dit behang ervoor zal zorgen dat uw wanden er glad en strak uitzien. Het andere type behang, glasvezelbehang, is verkrijgbaar in verschillende dessins, variërend van een fijne tot een grove structuur.

Vragen

Weet u na het lezen van deze pagina al wat u wilt? Of vindt u het lastig om te kiezen uit de verschillende typen wandafwerking? Indien u de mogelijkheden eens wil bespreken met een van onze medewerkers, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Wilt u het werk van onze stukadoors in Deventer in het echt bekijken? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors