Schade aan stucwerk

Beschadigd stucwerk kan worden toegewezen aan verschillende oorzaken. Zo kan het bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een brand of een lekkage. Maar ook het tegen de muur aan stoten met een scherp of hard voorwerp kan schade tot gevolg hebben. In weer een ander geval is het stucwerk gewoonweg niet goed aangebracht en laat het daarom los of zijn er beschadigingen zichtbaar.

9.3
409 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat de oorzaak van de schade aan uw stucwerk ook is, wij helpen u graag bij de reparatie ervan. U wilt immers niet de hele dag naar verouderd of beschadigd stucwerk kijken, toch? Aangezien wanden een groot deel van uw woning innemen kunnen zij veel invloed hebben op de look van uw woning en op de sfeer die er hangt. Kortom; genoeg redenen om uw beschadigde wanden te laten opknappen.

Vakman inschakelen

Soms wil men zelf aan de slag gaan met het herstellen van het stucwerk. Wij zouden u echter willen adviseren om een professional in te schakelen om uw beschadigde stucwerk te laten restaureren. Wanneer een professional hieraan werkt weet u namelijk zeker dat het in één keer goed gebeurt en dat u niet over een paar weken opnieuw aan de slag kunt met uw wanden. Wanneer u ervoor kiest om onze vakmannen in te schakelen hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. U ontvangt bovendien altijd garantie op het geleverde werk.

Bent u geïnteresseerd om uw wanden te laten repareren door onze stukadoors, maar wilt u eerst meer inzicht in het kostenplaatje? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website. U ontvangt de offerte vervolgens binnen enkele minuten in uw mailbox.

Voor vragen over beschadigd stucwerk, het repareren ervan en het aanbrengen van nieuw stucwerk kunt u altijd bij ons terecht. Ook voor advies met betrekking tot stucwerk kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Wilt u het werk van onze stukadoors in Deventer in het echt bekijken? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors