Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Strakke wanden, willen we dat niet allemaal? Als uw muren strak zijn afgewerkt zal de hele ruimte er immers egaal en verzorgd uitzien. Maar wat is nou eigenlijk het recept voor gladde muren? Stucwerk is een van de meest bekende wandafwerkingen die uw wanden die mooie strakke look kan geven.

Verschillen tussen stucwerk

Zoals u waarschijnlijk al uit de naam van de verschillende soorten stucwerk op hebt kunnen maken, zit er een verschil tussen de twee typen wandafwerkingen. Sausklaar stucwerk wordt super glad afgewerkt. De basiskleur van het stucwerk is wit, maar u kunt ervoor kiezen om het stucwerk vervolgens te laten verven in een kleur die bij u past. 

Behangklaar stucwerk daarentegen, wordt minder strak afgewerkt waardoor het ook wat goedkoper is. Dit stucwerk wordt namelijk gebruikt als basis voor behang. Aangezien het stucwerk dus niet meteen zichtbaar zal zijn, hoeft het minder glad te zijn dan sausklaar stucwerk. Bij Uwstukadoors.nl willen we kwaliteit bieden en kiezen we altijd voor sausklaar stucwerk.

Showroom

Weet u nog niet goed wat u precies wilt met uw wanden? Kom dan eens langs bij onze showroom! Daar heeft u de mogelijkheid om de verschillende typen stucwerk eens live te bekijken en met elkaar te vergelijken. Bovendien zal een van onze medewerkers u adviseren waar nodig en kunt u zoveel vragen stellen als u wilt. Iets voor u? Maak dan een afspraak via onze website voordat u langskomt. Zo kunnen we rekening houden met uw komst en ervoor zorgen dat een van onze werknemers de tijd heeft om met u mee te kijken. 

Voor vragen over de verschillende type stucwerk, of over wandafwerking in het algemeen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 

Gepubliceerd op 12-08-2019

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen