Strakke wanden 

Strakke wanden, willen we dat niet allemaal? Als uw muren strak zijn afgewerkt zal de hele ruimte er immers egaal en verzorgd uitzien. Maar wat is nou eigenlijk het recept voor gladde muren? Stucwerk is een van de meest bekende wandafwerkingen die uw wanden die mooie strakke look kan geven.

9.2
399 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Verschillen tussen stucwerk

Zoals u waarschijnlijk al uit de naam van de verschillende soorten stucwerk op hebt kunnen maken, zit er een verschil tussen de twee typen wandafwerkingen. Sausklaar stucwerk wordt super glad afgewerkt. De basiskleur van het stucwerk is wit, maar u kunt ervoor kiezen om het stucwerk vervolgens te laten verven in een kleur die bij u past. 

Behangklaar stucwerk daarentegen, wordt minder strak afgewerkt waardoor het ook wat goedkoper is. Dit stucwerk wordt namelijk gebruikt als basis voor behang. Aangezien het stucwerk dus niet meteen zichtbaar zal zijn, hoeft het minder glad te zijn dan sausklaar stucwerk. Bij Uwstukadoors.nl willen we kwaliteit bieden en kiezen we altijd voor sausklaar stucwerk.

Showroom

Weet u nog niet goed wat u precies wilt met uw wanden? Kom dan eens langs bij onze showroom! Daar heeft u de mogelijkheid om het werk van onze stukadoors in Deventer eens live te bekijken en met elkaar te vergelijken. Bovendien zal een van onze medewerkers u adviseren waar nodig en kunt u zoveel vragen stellen als u wilt. Iets voor u? Maak dan een afspraak via onze website voordat u langskomt. Zo kunnen we rekening houden met uw komst en ervoor zorgen dat een van onze werknemers de tijd heeft om met u mee te kijken. 

Voor vragen over de verschillende type stucwerk, of over wandafwerking in het algemeen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors