Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Indien u scheuren of andere oneffenheden in uw stucwerk heeft, kunnen wij ons voorstellen dat u dit wilt laten repareren. Het ziet er immers onverzorgd uit om de beschadigingen in het stucwerk te laten zitten. Maar hoe komt het nou eigenlijk dat stucwerk gaat scheuren of dat er oneffenheden te zien zijn? Op deze pagina zullen wij u meer vertellen over de oorzaken van scheurend stucwerk en hoe dit voorkomen kan worden.

Oorzaken scheuren stucwerk

Gescheurd stucwerk kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat het stucwerk in eerste instantie niet goed is aangebracht. Andere oorzaken zijn vocht in huis of grote temperatuurverschillen. Te veel vocht in huis kan ervoor zorgen dat het stucwerk gaat schimmelen en uiteindelijk zelfs los gaat laten. Een betere ventilatie is hiervoor de oplossing. Het gevaar van grote temperatuurverschillen zit in het feit dat het materiaal het ene moment zal uitzetten om vervolgens weer in zijn oorspronkelijke staat terug te keren. Deze ‘beweging’ kan scheuren veroorzaken in het stucwerk.

Wat de oorzaak van gescheurd of beschadigd stucwerk ook is; wij kunnen het voor u repareren. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u het beste contact met ons opnemen. Ook voor vragen over gescheurd of beschadigd stucwerk kunt u ons contacteren.

Voorkomen kapot stucwerk

U kunt de uitdrukking waarschijnlijk wel; voorkomen is beter dan genezen. Daar zijn wij het volkomen mee eens. U wilt toch ook voorkomen dat uw stucwerk gaat scheuren, of zelfs gaat loslaten? Wij raden u aan om het stucwerk meteen goed aan te laten brengen, door een bedrijf met ervaren medewerkers die bovendien gebruik maken van kwaliteitsproducten. Wij kunnen u daarbij helpen. Onze vakmannen hebben vele jaren ervaring en kennen alle kneepjes van het vak. Bovendien ontvangt u bij ons altijd garantie op het geleverde stucwerk. Dat is wel zo prettig, toch?

Indien u interesse heeft om uw muren geheel door ons te laten stucen, of om het stucwerk te laten repareren, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u eerst meer weten over de kosten van het stucwerk? Vraag dan hier een prijsindicatie aan.

Gepubliceerd op 11-06-2019

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen