Stucwerk repareren

Indien u scheuren of andere oneffenheden in uw stucwerk heeft, kunnen wij ons voorstellen dat u dit wilt laten repareren. Het ziet er immers onverzorgd uit om de beschadigingen in het stucwerk te laten zitten. Maar hoe komt het nou eigenlijk dat stucwerk gaat scheuren of dat er oneffenheden te zien zijn? Op deze pagina zullen wij u meer vertellen over de oorzaken van scheurend stucwerk en hoe dit voorkomen kan worden.

9.3
409 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Oorzaken scheuren stucwerk

Gescheurd stucwerk kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat het stucwerk in eerste instantie niet goed is aangebracht. Andere oorzaken zijn vocht in huis of grote temperatuurverschillen. Te veel vocht in huis kan ervoor zorgen dat het stucwerk gaat schimmelen en uiteindelijk zelfs los gaat laten. Een betere ventilatie is hiervoor de oplossing. Het gevaar van grote temperatuurverschillen zit in het feit dat het materiaal het ene moment zal uitzetten om vervolgens weer in zijn oorspronkelijke staat terug te keren. Deze ‘beweging’ kan scheuren veroorzaken in het stucwerk.

Wat de oorzaak van gescheurd of beschadigd stucwerk ook is; wij kunnen het voor u repareren. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u het beste contact met ons opnemen. Ook voor vragen over gescheurd of beschadigd stucwerk kunt u ons contacteren.

Voorkomen kapot stucwerk

U kunt de uitdrukking waarschijnlijk wel; voorkomen is beter dan genezen. Daar zijn wij het volkomen mee eens. U wilt toch ook voorkomen dat uw stucwerk gaat scheuren, of zelfs gaat loslaten? Wij raden u aan om het stucwerk meteen goed aan te laten brengen, door een bedrijf met ervaren medewerkers die bovendien gebruik maken van kwaliteitsproducten. Wij kunnen u daarbij helpen. Onze vakmannen hebben vele jaren ervaring en kennen alle kneepjes van het vak. Bovendien ontvangt u bij ons altijd garantie op het geleverde stucwerk. Dat is wel zo prettig, toch?

Indien u interesse heeft om uw muren geheel door ons te laten stucen, of om het stucwerk te laten repareren, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u eerst meer weten over de kosten van het stucwerk? Vraag dan hier een prijsindicatie aan. Wilt u het stucwerk van onze stukadoors in Deventer bewonderen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom!

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors