Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor om uw nieuwbouwwoning of huidige woning (opnieuw) te laten stucen? Onze vakmannen staan te allen tijde voor uw klaar met sausklaar stucwerk!

De kosten van het stucwerk lopen vanzelfsprekend erg uiteen. Deze kosten zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken. Zo  speelt de oppervlakte uiteraard een belangrijke rol. Daarnaast speelt ook het soort stucwerk mee. Via onze online prijsindicatietool, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Na het beantwoorden van enkele vragen, over uw woning en hetgeen dat u gestuct wilt hebben ontvangt u direct uw prijsindicatie in de mail.

ONTVANG EEN PRIJSINDICATIE

Showroom

Bent u nog aan het twijfelen over de afwerking die u het beste vindt passen bij uw woning? Wellicht dat wij u daarbij kunnen helpen. Onze ervaring leert dat het erg helpend kan zijn om eens een bezoekje te brengen aan onze showroom. Hier heeft u de mogelijkheid om de verschillende afwerkingen eens in het echt te bewonderen. Daarnaast zal een van onze medewerkers met u meekijken en uw vragen beantwoorden. Bent u geïnteresseerd om eens langs te komen? Dan zouden we u willen vragen om van tevoren online een afspraak te maken.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Wilt u meer weten over de kosten van de stucwerkzaamheden of over onze showroom? Of heeft u wellicht andere vragen waarmee we u van dienst kunnen zijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt dit doen door ons contactformulier in te vullen, of ons te mailen of bellen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen