Stukadoor kosten

Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor om uw nieuwbouwwoning of huidige woning (opnieuw) te laten stucen? Onze vakmannen staan te allen tijde voor uw klaar met sausklaar stucwerk!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

De kosten van het stucwerk lopen vanzelfsprekend erg uiteen. Deze kosten zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken. Zo  speelt de oppervlakte uiteraard een belangrijke rol. Daarnaast speelt ook het soort stucwerk mee. Via onze online prijsindicatietool, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Na het beantwoorden van enkele vragen, over uw woning en hetgeen dat u gestuct wilt hebben ontvangt u direct uw prijsindicatie in de mail.

 

Showroom

Bent u nog aan het twijfelen over de afwerking die u het beste vindt passen bij uw woning? Wellicht dat wij u daarbij kunnen helpen. Onze ervaring leert dat het erg helpend kan zijn om eens een bezoekje te brengen aan onze showroom. Hier heeft u de mogelijkheid om het werk van onze stukadoors in Deventer eens in het echt te bewonderen. Daarnaast zal een van onze medewerkers met u meekijken en uw vragen beantwoorden. Bent u geïnteresseerd om eens langs te komen? Dan zouden we u willen vragen om van tevoren online een afspraak te maken.

 

Wilt u meer weten over de kosten van de stucwerkzaamheden of over onze showroom? Of heeft u wellicht andere vragen waarmee we u van dienst kunnen zijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt dit doen door ons contactformulier in te vullen, of ons te mailen of bellen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors