Waarom stucwerk uitbesteden?

Wilt u genieten van prachtig afgewerkte plafonds en muren? Als u het idee heeft dat uw muren een opknapbeurt kunnen gebruiken dan kan het tijd worden voor stucen. Stucen is het netjes afwerken van uw muren en/of plafonds met een cement- of gipslaag. U kunt stucen als onderlaag en als eindafwerking. Stucen als onderlaag is voornamelijk bedoeld wanneer u de muur later nog wilt verven of behangen. Het stucen is dan een soort van basislaag. Bij stucen als eindafwerking kiest u ervoor om hier niet later nog overheen te verven of te behangen. In dat geval is het stucwerk het eindresultaat. Stucen is veel werk en vraagt om ervaring om het goed te doen. Wij hebben dan ook de voordelen van het uitbesteden van het stucwerk aan een stukadoor voor u op een rijtje gezet.

9.3
409 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Kennis en ervaring

Goed stucwerk vraagt om kennis en ervaring. Grote kans dat u echter nog nooit in uw leven gestuct heeft. Het klinkt misschien als iets dat u prima zelf kunt doen, maar wist u dat er speciale opleidingen bestaan tot het worden van een stukadoor? Het is een specialisme en het verschil tussen het werk zoals u dat zelf zou doen en het werk zoals dat gedaan wordt door een stukadoor is waarschijnlijk zeer groot, tenzij u natuurlijk zelf stukadoor van beroep bent. De kennis en ervaring zijn dan ook de grootste redenen om het stucwerk uit te besteden aan een partij zoals Uwstukadoors.nl.

Materiaal

Naast kennis en ervaring beschikken stukadoors over de benodigde materialen voor het stucwerk. Wanneer u zelf gaat stucen is de kans groot dat u verscheidene materialen moet aanschaffen of huren. Als u eenmalig een muur moet stucen dan is het een simpele berekening om erachter te komen dat het uitbesteden een stuk goedkoper is. Wanneer u veel stucwerk hebt te doen in uw huis dan kan een investering in het materiaal het waard zijn. Maar dan is het nog steeds waarschijnlijk dat een stukadoor meer kennis en ervaring heeft.

Kracht

Stucen is zwaar werk. Het is belangrijk om dit niet te onderschatten. Daarnaast moeten er bewegingen gemaakt worden die u normaal waarschijnlijk niet maakt en dit kan u vermoeien. Het probleem is echter dat wanneer u er eenmaal aan bent begonnen, u de klus ook af moet maken, omdat de specie gelijkmatig moet drogen. Een relevante vraag is dan ook of u het werk aan kunt.

Stucwerk uitbesteden aan Uwstukadoors.nl

Bij Uwstukadoors.nl werken deskundige vakkrachten. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal staaltje stucwerk. Uwstukadoors.nl zorgt ervoor dat het stucwerk altijd op de juiste manier wordt aangebracht, zodat u in een korte tijd al kunt genieten van uw prachtig afgewerkte muren en/of plafond. Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u het werk van onze stukadoors in Deventer liever eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom! 

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors