Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Voordat uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, is het alvast verstandig om na te denken over de afwerking van uw woning, zoals wandafwerking. Ervan uitgaande dat u strak afgewerkte wanden wilt, zouden we u willen aanraden om uw wanden af te laten werken door een professionele stukadoor. Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken, want wij kunnen u daarbij helpen. Gezien de jarenlange ervaring van onze vakmannen, en het feit dat ze werken met de beste producten van Sigma Coatings, kunt u rekenen op glad gestucte muren die nog jaren mooi zullen blijven. Om u hier nog meer zekerheid over te geven, ontvangt u altijd garantie op onze wandafwerkingen.

Stucwerk

Bent u geïnteresseerd om uw wanden te laten stucen door onze vakmannen, maar wilt u eerst meer weten over de kosten van het stucwerk? Hartstikke begrijpelijk. Op onze website heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Na het beantwoorden van enkele vragen, over uw woning en hetgeen dat u gestuct wilt hebben, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Showroom

Indien u het lastig vindt om de juiste afwerking te kiezen voor uw woning, zouden we u graag eens willen uitnodigen om langs te komen bij onze showroom. Hier heeft u de mogelijkheid om verschillende wandafwerkingen eens in het echt te bekijken, wat de keuze net wat makkelijker kan maken. Naast het feit dat u de wandafwerkingen dus ‘live’ kunt aanschouwen, heeft u ook de mogelijkheid om vragen te stellen en advies te krijgen. Wel dient u van tevoren een afspraak te maken als u wilt langskomen bij onze showroom.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Twijfelt u nog of u uw woning wilt laten stucen? Of heeft u nog vragen over wandafwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen