Wandafwerking nieuwbouw 

Voordat uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, is het alvast verstandig om na te denken over de afwerking van uw woning, zoals wandafwerking. Ervan uitgaande dat u strak afgewerkte wanden wilt, zouden we u willen aanraden om uw wanden af te laten werken door een professionele stukadoor. Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken, want wij kunnen u daarbij helpen. Gezien de jarenlange ervaring van onze vakmannen, en het feit dat ze werken met de beste producten van Sigma Coatings, kunt u rekenen op glad gestucte muren die nog jaren mooi zullen blijven. Om u hier nog meer zekerheid over te geven, ontvangt u altijd garantie op onze wandafwerkingen.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Stucwerk

Bent u geïnteresseerd om uw wanden te laten stucen door onze vakmannen, maar wilt u eerst meer weten over de kosten van het stucwerk? Hartstikke begrijpelijk. Op onze website heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Na het beantwoorden van enkele vragen, over uw woning en hetgeen dat u gestuct wilt hebben, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Showroom

Indien u het lastig vindt om de juiste afwerking te kiezen voor uw woning, zouden we u graag eens willen uitnodigen om langs te komen bij onze showroom. Hier heeft u de mogelijkheid om het werk van onze stukadoors in Deventer eens in het echt te bekijken, wat de keuze net wat makkelijker kan maken. Naast het feit dat u de wandafwerkingen dus ‘live’ kunt aanschouwen, heeft u ook de mogelijkheid om vragen te stellen en advies te krijgen. Wel dient u van tevoren een afspraak te maken als u wilt langskomen bij onze showroom.

 

Twijfelt u nog of u uw woning wilt laten stucen? Of heeft u nog vragen over wandafwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors