Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u onlangs verhuisd naar een nieuwbouwwoning en daarom op zoek naar een geschikte wandafwerking? Of kunnen de wanden van uw huidige woning wel een opknapbeurt gebruiken? Laat onze stukadoors u helpen! Gezien hun jarenlange ervaring zijn zij experts op het gebied van stucen. Bovendien werken zij met kwaliteitsproducten, wat het resultaat ten goede zal komen. Als u ervoor kiest om onze werknemers in te zetten bent u verzekerd van strak ogende muren die lang mooi zullen blijven. Om u hier nog meer zekerheid over te geven, krijgt u altijd garantie op onze wandafwerking.

Sausklare wandafwerking

Bij Uwstukadoors.nl bieden we sausklaar stucwerk. Dit stucwerk wordt nog gladder en egaler afgewerkt dan bijvoorbeeld behangklaar stucwerk. Sausklaar stucwerk is namelijk bedoel om ofwel wit te laten ofwel te verven. Bij dit type stucwerk komt er dus geen behang of iets dergelijks overheen. Wilt u meer weten over de kosten van de verschillende soorten wandafwerking? Klik dan hier om een prijsindicatie aan te vragen. U kunt vervolgens binnen enkele seconden een op maat gemaakte offerte in uw mailbox verwachten.

Showroom wandafwerking

Indien u niet goed weet welk type stucwerk u in uw woning wilt hebben, kunt u ook eens langskomen bij onze showroom. Naast het feit dat u de verschillende soorten stucwerk eens in het echt kunt zien, en met elkaar kan vergelijken, kunt u vragen stellen aan onze medewerkers. Desgewenst kunnen zij u advies geven met betrekking tot de aangeboden wandafwerkingen. Is onze showroom wat voor u? Maak dan hier een afspraak en wie weet zien we u binnenkort!

Gepubliceerd op 12-08-2019

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.