Lees ervaringen van anderen

Laat direct een beoordeling achter

  • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
4 sterren: goede service, goed behandeldGoede kwaliteit, fijne mensen en vlotte communicatie!
Robert, Tiel
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenTop werk afgeleverd! Communicatie verliep goed en heb ook goed advies gehad over de kleuren. Raad uwglasvezelbehanger.nl zeker aan iedereen aan!
Bram, Deventer
4 sterren: goede service, goed behandeldBij ons zowel binnen als buiten alles geschilderd. Afspraak is afspraak en goede kwaliteit. Betrouwbaar.
Willem, Bathmen
Uitstekende serviceVanaf de offerte tot aan de muren, alles naar wens en tot in de puntjes geregeld. Iedereen ook heel vriendelijk en denkt mee. Behangers allebei top mannen en heel netjes gedaan. Mocht ik in de toekomst weer de dienst nodig hebben, zal ik zeker van Uwnieuwbouwwoning.nl gebruik maken.
Anne Kuyt, Amsterdam
Top bedrijfVanaf het begin de communicatie met Kirsten, Mitchell en Cas als zeer prettig ervaren. Volledig ontzorgd door deze mensen en het werk op locatie was tot in de puntjes geregeld. Echte vakmannen voor zowel de wanden, plafonds als de vloer. Al met al een top bedrijf!!
Casper, Voorthuizen
zeer tevreden Wij hebben de gehele afwerking van ons nieuwbouwhuis door uwnieuwbouwwoning.nl laten doen.plafonds wanden vloer en trappen, zijn er erg blij mee.Mooie showroom en goed personeel!
Henk, Jansen

Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

Wij kunnen meer!

Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

Merken die wij gebruiken
ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors