Lees ervaringen van anderen

9.3
420 beoordelingen

Laat direct een beoordeling achter

  • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Top bedrijfVanaf het begin de communicatie met Kirsten, Mitchell en Cas als zeer prettig ervaren. Volledig ontzorgd door deze mensen en het werk op locatie was tot in de puntjes geregeld. Echte vakmannen voor zowel de wanden, plafonds als de vloer. Al met al een top bedrijf!!
Casper, Voorthuizen
zeer tevreden Wij hebben de gehele afwerking van ons nieuwbouwhuis door uwnieuwbouwwoning.nl laten doen.plafonds wanden vloer en trappen, zijn er erg blij mee.Mooie showroom en goed personeel!
Henk, Jansen
Goed en vakkundig uitgevoerdEr was een misverstand, welke zeer goed en op prettige wijze is opgelost. Het werk is uitstekend en vakkundig uitgevoerd.Hiervoor onze dank. Wij zijn erg tevreden.
Willy, Deventer
Top!Cas en zijn team heeft ons uitstekend geholpen en begeleid bij de glasvezelbehang en de PVC-vloer van onze woning. Met een ruime ervaring en gedegen vakkennis heeft de team onze woning op zeer korte termijn weten te realiseren. Uitstekende bereikbaarheid en duidelijke communicatie waardoor je meteen weet waar je aan toe bent en wat er speelt. Wij hebben het gehele proces als zeer prettig en professioneel ervaren.
Mathijs, Julianadorp
Zeer goede stukadoorKeukenleverancier had niet meegedacht in het stuken van de achterwand. Online kwam ik dit bedrijf tegen. Wel een relatief hoog bedrag aan kleine orderkosten, maar voor huidige begrippen snel geleverd en zeer strak achter een nieuw geplaatste keuken (zonder bovenkastjes) gestuukt. Klasse.
Marius, Colmschate
Snel een duidelijke afspraak gemaakt en keurig werk geleverdDe afspraak met Uwstukadoors.nl was snel gemaakt aan de hand van de digitale offerte en binnen drie weken kon het werk gedaan worden. Dat werd netjes uitgevoerd door twee keihard werkende stukadoors, en hoewel het op het moment van schrijven nog aan het opdrogen is, ziet het er superstrak uit. Ik ben zeer tevreden.
Gijs, Diever

Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

Wij kunnen meer!

Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

Merken die wij gebruiken
ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors