Lees ervaringen van anderen

9.3
364 beoordelingen

Laat direct een beoordeling achter

  • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
4 sterren: goede service, goed behandeldGoede kwaliteit, fijne mensen en vlotte communicatie!
Robert, Tiel
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenTop werk afgeleverd! Communicatie verliep goed en heb ook goed advies gehad over de kleuren. Raad uwglasvezelbehanger.nl zeker aan iedereen aan!
Bram, Deventer
4 sterren: goede service, goed behandeldBij ons zowel binnen als buiten alles geschilderd. Afspraak is afspraak en goede kwaliteit. Betrouwbaar.
Willem, Bathmen
Uitstekende serviceVanaf de offerte tot aan de muren, alles naar wens en tot in de puntjes geregeld. Iedereen ook heel vriendelijk en denkt mee. Behangers allebei top mannen en heel netjes gedaan. Mocht ik in de toekomst weer de dienst nodig hebben, zal ik zeker van Uwnieuwbouwwoning.nl gebruik maken.
Anne Kuyt, Amsterdam
Net resultaat, erg blij meeDe opstart van de klus dag begon wat rommelig omdat de jongens vertraging hadden door drukte in het verkeer. Toen ze er uiteindelijk waren zijn ze vlot en doeltreffend aan de slag gegaan waardoor ze een prima resultaat hebben bereikt met het plakken van het glasvlies behang. Wel wat later klaar dan gepland. Maar uiteindelijk de 134 m2 in een dag geplakt.
Martijn Bakx, Roosendaal
Uitstekend vakwerkDe werkzaamheden werden volgens plan uitgevoerd. Zowel het behangen, sauzen als het leggen van de vloer gebeurde strak volgens schema. Zeer tevreden met het resultaat, met name de vloer ziet er perfect uit.
Hans, Harderwijk

Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

Wij kunnen meer!

Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

Merken die wij gebruiken
ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors