Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Zijn uw muren toe aan een nieuwe schitterende uitstraling, of heeft u net een nieuw huis gekocht dat nog afwerking benodigd? Wij leveren voor elk huis een perfect stukwerk voor al uw muren. Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.

Onze werkwijze

Om u een beeld te geven van hoe wij uw muren stuken, leggen wij kort onze stapsgewijze aanpak uit. Afhankelijk van het soort ondergrond, kan deze aanpak licht afwijken.

Stap 1: Voorbereiding. Allereerst zal gekeken worden naar de ondergrond van uw muur. Aan de hand hiervan wordt bepaald hoeveel materiaal er nodig is.

Stap 2: Voorstrijken. De ondergrond zal behandeld worden met een voorstrijkmiddel, zodat de pleisterlaag goed hecht.

Stap 3: Gips aanbrengen. Het gips wordt op uw muur aangebracht.

Stap 4: Uitvlakken. Door het uitvlakken wordt de eerste stap gezet om uw muur glad te maken.

Stap 5: Glad maken. Bij de laatste stap wordt uw muur perfect glad gemaakt. Bij deze stap zal volledig voldaan worden aan uw persoonlijke wensen.

Vraag voor de mogelijkheden een offerte aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.