Plafond afwerken

Op zoek naar een partij voor uw plafond afwerking? Schakel dan de vakmensen van Uwstukadoors.nl in. Wij verbeteren de sfeer van uw woning door uw ruimte groter en lichter te laten ogen. Wilt u weten hoe? Lees dan verder over de voordelen, kosten en verschillende soorten van een plafondafwerking.

Waarom Uwstukadoors.nl?

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Snelle communicatie
 • Flexibel in de planning

Meer weten over plafond afwerken? Scroll dan naar beneden.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Verschillende soorten plafondafwerking

Om een plafond af te werken zijn er verschillende oplossingen. De meest voorkomende manieren voor een plafondafwerking zijn:

Plafondafwerking door middel van stucen

Een plafond stucen is een van de meest voorkomende afwerkmethodes. Stucen kan zowel vlak als grof. Glad geeft vaak een meer luxe uitstraling. Het is alleen een lastige klus omdat u constant boven uw hoofd werkt. Laat het plafond stucen dus doen door een professional.

Plafondafwerking met zolderplaten

Zolderplaten worden op een andere manier afgewerkt. Zolderplaten worden voorzien van een latex laag zodat ze lang mee gaan.

Plafondafwerking met gipsplaten

Een plafond laten afwerking met gipsplaten geeft altijd een strak resultaat. Het is met gipsplaten ook mogelijk om bijvoorbeeld rookmelders of spotjes te verwerken in het plafond.

 

Voordelen van plafond afwerken

Met een afgewerkte plafond geeft u strakke, nieuwe en frisse uitstraling aan uw woning. Nu oogt uw woning ruimte en lichter. Daarbij heeft u als bijkomend voordeel dat uw woning meer sfeer en stijl heeft.

 

De kosten van het plafond afwerken

Benieuwd naar het kostenplaatje van de plafondafwerking? Vraag dan geheel vrijblijvend de prijsindicatie aan. Vul wensen, afmetingen en gegevens door en krijgt dan een aangeleverd die bij uw situatie past. Op deze manier weet u gelijk waar u bij Uwstukadoors.nl aan toe bent.

 

Benieuwd naar het eindresultaat? Kom naar onze showroom!

Wilt u vooraf al zien hoe uw plafond eruit komt te zien? Maak dan een afspraak in onze showroom. Daar laten we graag u alle mogelijkheden zien voor de afwerking van uw plafond. Laat u daar ook adviseren door onze specialisten die graag met u meedenken.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Laat uw plafond afwerken door Uwstukadoors.nl

  Laat uw plafond afwerken door vakmensen met de juiste kennis en ervaring.  Uwstukadoors.nl levert kwaliteit en we gaan secuur te werk. Op deze manier geniet u nog jarenlang van een mooi en strak plafond.

  Uwstukadoors.nl zorgt voor de gehele afwerking van uw woning

  Bij Uwstukadoors.nl houden wij ons naast plafondafwerking ook bezig met onder andere wandafwerking, trapafwerking en vloerafwerking. Uwstukadoors.nl is namelijk onderdeel van Uwnieuwbouwwoning.nl en daar staan wij klaar voor de gehele afwerking van uw woning. Neem contact op als u meer informatie wilt of vragen heeft.

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors