Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wilt u de uitstraling van de ruimtes in uw woning aanpassen? Denk dan eens aan het stuken van uw plafond. Een plafond is een prominent onderdeel van een woning en draagt bij aan de totale uitstraling van uw huis. Een slecht onderhouden plafond doet afbreuk aan uw gehele interieur. Wilt u een perfect gestukt plafond? Vraag dan vandaag nog een offerte aan, dan bespreken wij samen met u de mogelijkheden voor het stuken van uw plafond in uw woning.

Onze werkwijze

Om u een beeld te geven van hoe wij uw plafond stuken, leggen wij kort onze stapsgewijze aanpak uit. Afhankelijk van het soort ondergrond en het type stukwerk dat u kiest, kan deze aanpak licht afwijken.

Stap 1: Allereerst moet het stuken van uw plafond goed voorbereid worden. Wij overleggen met u wat uw wensen zijn en hoe we dat het beste aanpakken.

Stap 2: Vervolgens zal uw plafond voorbereid worden voor het echte werk. Behang en loszittende delen worden verwijderd en een voorstrijkmiddel zal worden aangebracht.

Stap 3: Wanneer de ruimte en de ondergrond volledig zijn voorbereid kan het echte werk beginnen, het stuken. We beginnen door het gips aan te brengen.

Stap 4: Vervolgens vlakken we het gips af. Dit is de eerste stap om het plafond glad te maken.

Stap 5: Bij de laatste stap wordt uw plafond perfect glad gemaakt. Bij deze stap zal volledig voldaan worden aan uw persoonlijke wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het stuken van uw plafond? Vraag dan een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stucwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC vloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is Uwpvcvloerenlegger.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.