Stucen: de prijzen en mogelijkheden

Kocht u onlangs een nieuwbouwwoning of bent u eindelijk die zolder aan het opknappen? Of misschien is uw bestaande woning wel aan een grondige renovatie toe? Dan is de kans groot dat het nodig is om de wanden en plafonds te stucen. Dat is een lastige klus waar u het beste een stukadoorsbedrijf voor inschakelt. Maar wat zijn de prijzen van het stucen van een of meerdere wanden en plafonds in uw woning? Daar vertellen we u graag meer over. Maar laten we eerst eens kijken waarom zoveel mensen kiezen voor stucwerk.

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Uw woning laten stucen

Voor de afwerking van de wanden in uw woning zijn er verschillende mogelijkheden. Stucen is er daar eentje van. Het grote voordeel van stucen is dat u de wanden en plafonds daarmee een mooie gladde en strakke afwerking geeft. Deze strakke afwerking is nodig als u de wanden wilt gaan sausen of behangen. Sausklaar stucen zorgt ervoor dat u op de wanden geen oneffenheden meer ziet. Dat is ook prettig als u wilt behangen en geen putjes door het behang wilt zien. Door te stucen geeft u uw woning een moderne en frisse uitstraling. Daarnaast laten strakke wanden en plafonds uw woning optisch groter lijken. 

Bij nieuwbouwwoningen moet u er rekening mee houden dat de woning de eerste vijf jaar nog werkt. De muren bewegen nog minimaal, waardoor er kleine scheurtjes in de muren en wanden kunnen ontstaan. Als stukadoorsbedrijf werken wij met elastische stucmaterialen waardoor de kans op scheurtjes in het stucwerk afneemt. Mochten er toch nog scheurtjes in het stucwerk ontstaan, dan kunnen we die altijd weer herstellen. 

Wat zijn de prijzen voor het stucen van een woning?

De prijzen voor het stucen van een woning hangen van verschillende factoren af. Het type woning, de soort afwerking en het wandoppervlakte spelen allemaal een rol bij het bepalen van de prijzen voor het stucen. Om een beeld te krijgen van de prijzen die u voor het stucen kwijt bent, kunt u het beste een offerte aanvragen. Na het invullen van het formulier ontvangt u binnen enkele seconden een prijsindicatie in uw mailbox.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Bezoek onze showroom

  Bent u op zoek naar een stukadoor in Deventer of Utrecht? Dan helpen we u graag. Maak ook gerust een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Daar bekijkt u het stucwerk van onze specialisten en heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Ook over de prijzen van het stucen. Natuurlijk kunt u uw vragen ook per mail of telefoon stellen. We staan u altijd graag te woord.

  Showroom afspraak

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors