Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Stucen is het egaal afwerken van uw muren en/of plafonds. Om wat voor stucwerk het ook gaat, bij ons bent u aan het juiste adres. Uwstukadoors.nl is namelijk dé specialist om het stucwerk in alle ruimtes van uw woning te verzorgen! Maar waarom zou u ervoor kiezen om onze vakmannen in te schakelen om uw woning te laten stucen? En welke verschillende soorten stucwerk zijn er? Wij vertellen u hier graag meer over!

Waarom uw woning laten stucen?

Thuiskomen doet u natuurlijk het liefst in een mooi huis. De afwerking van muren en plafonds speelt daarin zeker een belangrijke rol. Het is verstandig om uw muren te laten stucen door een ervaren stukadoor, om op deze manier het beste resultaat te verkrijgen. Zeker als u uw muren wilt gaan verven of behangen, zouden wij u ten zeerste willen aanraden om uw muren eerst te laten stucen. Wanneer u kiest voor stucwerk op uw muren en/of plafonds wordt er namelijk een mooie gladde laag aangebracht op de oppervlakte. Dit maakt het vervolgens makkelijker om verf of behang aan te brengen. Naast het feit dat het gemakkelijker zal zijn om verf of behang aan te brengen, ziet dit er natuurlijk ook fraaier uit. Kortom, wij zullen ervoor zorgen dat uw woning ‘sausklaar’ is en dat u zich over oneffenheden niet druk hoeft te maken.

Soorten stucwerk

Er zijn veel verschillende soorten stucwerk waarmee uw woning volledig afgewerkt kan worden. Onze stukadoors zijn van alle markten thuis!

Sausklaar stucwerk

De naam zegt het al; wanneer u uw woning graag wilt sauzen is het belangrijk om hiervoor een afgewerkte muur te hebben. Dit doen wij door middel van sausklaar stucwerk! Met sausklaar stucen worden alle oneffenheden van uw wanden verwijderd, zodat er een glad oppervlak overblijft om te kunnen sauzen.

Glad stucwerk

Wij maken te allen tijde gebruik van glad stucwerk, wat betekent dat het stucwerk dat wij uitvoeren altijd perfect geëgaliseerd opgeleverd wordt.

Toepassingen

Uw woning volledig laten stucen of enkel een klein gedeelte? Beide is geen probleem voor onze stukadoors! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende toepassingen.

Muur stucen

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u de wanden laten afwerken? Onze stukadoors zijn gespecialiseerd in muren stucen en leveren perfect stucwerk voor al uw wanden!

Plafond stucen

Wellicht denkt u hier niet meteen aan, maar ook een plafond stucen komt voor in ons dienstenpakket. Een plafond is een prominent onderdeel van een woning en draagt daardoor bij aan de totale uitstraling van uw huis. Het stucen van een plafond is een zeer betaalbare manier om tot een schitterend resultaat te komen!

Nieuwbouw stucen

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u deze volledig laten afwerken? Kies dan voor het stucen van nieuwbouw! Onze stukadoors kunnen al uw wanden en plafonds perfect stucen.

Kosten stucen

Bent u benieuwd naar de kosten voor het stucen van uw wanden, plafonds of volledige woning? De prijzen van het stucwerk kunnen enorm uiteenlopen. Dit is namelijk afhankelijk van het soort stucwerk en de oppervlakte van hetgeen wat u gestuct wilt hebben. Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor meer inzicht in de totale kosten!

Kies voor een vakman!

Dat het om verschillende redenen verstandig is om uw muren en plafonds te laten stucen, is u waarschijnlijk duidelijk. Maar waarom zou u dat door ons laten doen? Wanneer u ervoor kiest om een van onze vakmannen in te schakelen, kunt u ervan uitgaan dat er kwaliteit wordt geleverd. Onze medewerkers zijn nauwkeurig en behendig in wat zij doen. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij weten wat er nodig is om uw muren en plafonds (weer) te laten stralen! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag samen de mogelijkheden!

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen