Stucen - Het optimaal afwerken van uw muren en plafonds met Uwstukadoors.nl

Stucen is het egaal afwerken van uw muren en/of plafonds. Om wat voor stucwerk het ook gaat, bij ons bent u aan het juiste adres. Uwstukadoors.nl is namelijk dé specialist in stucen. Wij kunnen alle ruimtes van uw woning verzorgen! Maar waarom zou u ervoor kiezen om onze vakmannen in te schakelen om uw woning te laten stucen? En welke verschillende soorten stucwerk zijn er? Wij vertellen u hier graag meer over!

Meer weten over de prijzen en het traject? Vul de prijsindicatie in. Het is binnen 1 minuut gedaan en hij belandt direct in uw mailbox.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw woning laten stucen?

Het thuiskomen in een fraaie woning begint met een solide en aantrekkelijke afwerking van muren en plafonds. U krijgt het beste resultaat door uw muren te laten stucen door een ervaren stukadoor. Als u uw muren wilt gaan verven of behangen, zouden wij u ten zeerste willen aanraden om uw muren eerst te laten stucen. Wanneer u kiest voor stucwerk op uw muren en/of plafonds wordt er namelijk een mooie gladde laag aangebracht op de oppervlakte. Dit maakt het vervolgens makkelijker om verf of behang aan te brengen. Naast het feit dat het gemakkelijker zal zijn om verf of behang aan te brengen, ziet dit er natuurlijk ook fraaier uit. Kortom, wij zullen ervoor zorgen dat uw woning ‘sausklaar’ is en dat u zich over oneffenheden geen zorgen hoeft te maken.

Stucen in de keuken boven het aanrecht. aangebracht door Uwstukadoors.nl
Stucen in de keuken boven het aanrecht.

Onze Diensten

Binnen stucen bij nieuwbouwwoningen

De woning van binnen stucen heeft als voornaamste doel om muren en plafonds een mooie en strakke afwerking te geven. Zodat u thuiskomt in de fraaie woning die u zich altijd voorgesteld heeft. 

Renovatiewerk

Oude wanden en plafonds zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een grondige renovatie met hoogwaardige materialen.

Reparatie van beschadigd stucwerk

In oudere gebouwen kan het bestaande stucwerk scheuren, afbrokkelen of vochtig worden. Een stukadoor kan dit soort beschadigingen repareren om de muur of het plafond weer in goede staat te brengen.

Isolatie en vochtbestrijding

Bij renovatie kan het ook nodig zijn om thermische of akoestische isolatie aan te brengen. Speciale soorten stucwerk kunnen hierbij helpen, evenals behandelingen tegen vocht.

 

Toepassingen van stucen

Of het nu gaat om het stucen van een complete woning of slechts een deel ervan, bij UwStucadoors.nl is alles mogelijk.

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u de wanden laten afwerken? Onze stukadoors zijn gespecialiseerd in muren stucen en leveren perfect stucwerk voor al uw wanden!

Wellicht denkt u hier niet meteen aan, maar ook een plafond stucen komt voor in ons dienstenpakket. Een plafond is een prominent onderdeel van een woning en draagt daardoor bij aan de totale uitstraling van uw huis. Het stucen van een plafond is een zeer betaalbare manier om tot een schitterend resultaat te komen!

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u deze volledig laten afwerken? Kies dan voor het stucen van nieuwbouw! Onze stukadoors kunnen al uw wanden en plafonds perfect stucen.

Kosten stucen

Bent u benieuwd naar de kosten voor het stucen van uw wanden, plafonds of volledige woning? De prijzen van het stucwerk kunnen enorm uiteenlopen. Dit is namelijk afhankelijk van het soort stucwerk en de oppervlakte van hetgeen wat u gestuct wilt hebben. Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor meer inzicht in de totale kosten!

Kies voor een vakman!

Dat het om verschillende redenen verstandig is om uw muren en plafonds te laten stucen, is u waarschijnlijk duidelijk. Maar waarom zou u dat door ons laten doen? Wanneer u ervoor kiest om een van onze stukadoors in Deventer in te schakelen, kunt u ervan uitgaan dat er kwaliteit wordt geleverd. Onze medewerkers zijn nauwkeurig en behendig in wat zij doen. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij weten wat er nodig is om uw muren en plafonds (weer) te laten stralen! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag samen de mogelijkheden!

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Heeft u nog vragen?

  Twijfelt u nog over het type wandafwerking dat u zou willen in uw woning? Of heeft u nog vragen waarmee we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors