Stucen

Stucen is het egaal afwerken van uw muren en/of plafonds. Om wat voor stucwerk het ook gaat, bij ons bent u aan het juiste adres. Uwstukadoors.nl is namelijk dé specialist om het stucwerk in alle ruimtes van uw woning te verzorgen! Maar waarom zou u ervoor kiezen om onze vakmannen in te schakelen om uw woning te laten stucen? En welke verschillende soorten stucwerk zijn er? Wij vertellen u hier graag meer over!

9.3
364 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw woning laten stucen?

Thuiskomen doet u natuurlijk het liefst in een mooi huis. De afwerking van muren en plafonds speelt daarin zeker een belangrijke rol. Het is verstandig om uw muren te laten stucen door een ervaren stukadoor, om op deze manier het beste resultaat te verkrijgen. Zeker als u uw muren wilt gaan verven of behangen, zouden wij u ten zeerste willen aanraden om uw muren eerst te laten stucen. Wanneer u kiest voor stucwerk op uw muren en/of plafonds wordt er namelijk een mooie gladde laag aangebracht op de oppervlakte. Dit maakt het vervolgens makkelijker om verf of behang aan te brengen. Naast het feit dat het gemakkelijker zal zijn om verf of behang aan te brengen, ziet dit er natuurlijk ook fraaier uit. Kortom, wij zullen ervoor zorgen dat uw woning ‘sausklaar’ is en dat u zich over oneffenheden niet druk hoeft te maken.

Soorten stucwerk

Er zijn veel verschillende soorten stucwerk waarmee uw woning volledig afgewerkt kan worden. Onze stukadoors zijn van alle markten thuis!

De naam zegt het al; wanneer u uw woning graag wilt sauzen is het belangrijk om hiervoor een afgewerkte muur te hebben. Dit doen wij door middel van sausklaar stucwerk! Met sausklaar stucen worden alle oneffenheden van uw wanden verwijderd, zodat er een glad oppervlak overblijft om te kunnen sauzen.

Wij maken te allen tijde gebruik van glad stucwerk, wat betekent dat het stucwerk dat wij uitvoeren altijd perfect geëgaliseerd opgeleverd wordt.

Toepassingen

Uw woning volledig laten stucen of enkel een klein gedeelte? Beide is geen probleem voor onze stukadoors! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende toepassingen.

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u de wanden laten afwerken? Onze stukadoors zijn gespecialiseerd in muren stucen en leveren perfect stucwerk voor al uw wanden!

Wellicht denkt u hier niet meteen aan, maar ook een plafond stucen komt voor in ons dienstenpakket. Een plafond is een prominent onderdeel van een woning en draagt daardoor bij aan de totale uitstraling van uw huis. Het stucen van een plafond is een zeer betaalbare manier om tot een schitterend resultaat te komen!

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u deze volledig laten afwerken? Kies dan voor het stucen van nieuwbouw! Onze stukadoors kunnen al uw wanden en plafonds perfect stucen.

Kosten stucen

Bent u benieuwd naar de kosten voor het stucen van uw wanden, plafonds of volledige woning? De prijzen van het stucwerk kunnen enorm uiteenlopen. Dit is namelijk afhankelijk van het soort stucwerk en de oppervlakte van hetgeen wat u gestuct wilt hebben. Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor meer inzicht in de totale kosten!

Kies voor een vakman!

Dat het om verschillende redenen verstandig is om uw muren en plafonds te laten stucen, is u waarschijnlijk duidelijk. Maar waarom zou u dat door ons laten doen? Wanneer u ervoor kiest om een van onze stukadoors in Deventer in te schakelen, kunt u ervan uitgaan dat er kwaliteit wordt geleverd. Onze medewerkers zijn nauwkeurig en behendig in wat zij doen. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij weten wat er nodig is om uw muren en plafonds (weer) te laten stralen! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag samen de mogelijkheden!

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Heeft u nog vragen?

  Twijfelt u nog over het type wandafwerking dat u zou willen in uw woning? Of heeft u nog vragen waarmee we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors