Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wilt u een stijlvolle moderne afwerking van uw badkamer, die tegelijkertijd ook nog eens de hygiëne ten goede komt? Denk er dan eens over na om uw badkamer te stucen. Dit is een schitterend alternatief voor de betegeling van uw muren.

Doordat het oppervlak egaal kan worden gemaakt, zijn er geen voegen en reliëfverschillen meer aanwezig. U zult merken dat u geen maatregelen meer hoeft te nemen tegen schimmel. Het poetsen van uw badkamer met agressieve schoonmaakmiddelen is met gestucte muren verleden tijd.

Uwstukadoors.nl voor een perfecte badkamer

Dankzij onze deskundigheid en ervaring bent u bij ons verzekerd van een optimaal staaltje stucwerk. Wij zorgen ervoor dat het stucwerk op de juiste manier wordt aangebracht, zodat u in een korte tijd al kunt genieten van uw prachtig afgewerkte badkamer.

In veel gevallen kunnen wij simpelweg over uw al bestaande muur heen stucen. Dit zal u een hoop tijd en kosten besparen. Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen