Hele huis stucen kosten

Heeft u onlangs een nieuwbouwwoning gekocht of is uw huidige woning aan een renovatie toe? Het stucen van uw woning zorgt voor een mooie, moderne uitstraling. Wij vertellen u graag meer over de kosten van uw hele huis stucen.

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw woning laten stucen?

Er zijn meerdere redenen waarom u uw woning kunt laten stucen. De belangrijkste reden is dat stucen zorgt voor mooie gladde strakke wanden en plafonds. Dit is niet alleen essentieel wanneer u de wanden vervolgens wilt (laten) sauzen of behangen, maar zorgt ook voor een moderne en frisse uitstraling. Bovendien doet stucwerk de ruimtes optisch groter lijken! 

Wanneer u uw nieuwbouwwoning wilt laten stucen zijn er een aantal punten waar u rekening mee dient te houden. Een woning moet de eerste vijf jaar namelijk nog uitwerken. Dit betekent dat de fundering van het huis nog gevonden moet worden en dat de muren minimaal bewegen voordat ze definitief geaard zijn. Dit kan zorgen voor scheurtjes in de muren en plafonds. Echter, doordat wij werken met elastische stucmaterialen is de kans op scheurtjes in het stucwerk afgenomen! Bovendien staat het niet vast dat er altijd scheurtjes ontstaan. Tot slot kunnen deze altijd worden hersteld, wanneer dit wel het geval is. 

Wat zijn de kosten voor het stucen van uw hele huis?

Om een beeld te krijgen van de kosten van het stucen van uw hele huis kunt u een prijsindicatie aanvragen. Op basis van het type woning, de soort afwerking en het wandoppervlakte ontvangt u een nauwkeurige indicatie van de kosten voor het stucen van uw hele huis. Na het aanvragen van de prijsindicatie ontvangt u deze binnen enkele seconden in uw mailbox! 

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Bezoek onze showroom!

  Heeft u naast de kosten van het stucen nog andere vragen? Of wilt u het stucwerk dat door onze stukadoors in Deventer is uitgevoerd eens in het echt bekijken? Maak dan een afspraak voor het bezoeken van onze showroom! U kunt uiteraard ook contact opnemen.

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors