Huis stucen

Van plan uw huis te laten stucen? Deze klus is zo geklaard wanneer u dit laat doen door vakmensen van Uwstukadoors.nl, dé specialist op het gebied van stucwerk! Graag vertellen we u wat meer over verschillende soorten stucwerk die wij u kunnen bieden.

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw huis stucen?

Stucen is het egaal afwerken van uw muren en/of plafonds. We raden het aan om dit door een ervaren stukadoor te laten doen om zo het beste resultaat te krijgen. Daarnaast is het belangrijk om uw muren eerst te stucen voordat u wilt verven of behangen. De gladde laag die wordt gecreëerd met stucen zal ervoor zorgen dat de verf of het behang gemakkelijk aan de muur of het plafond kan worden aangebracht en daarnaast ziet dit er ook nog eens netter uit.

Sausklaar stucen 

Bij sausklaar stucen zorgen onze stukadoors ervoor dat alle oneffenheden van uw wanden worden verwijderd. Dit resulteert in een egale muur, klaar om gesausd te worden! Lees hier meer over sausklaar stucen.

Wat zijn de kosten van een stukadoor?

De kosten van een stukadoor kunnen verschillen. Zo is de prijs afhankelijk van het soort stucwerk en het oppervlakte wat u gestuct zou willen hebben. U kunt eenvoudig en vrijblijvend een prijsofferte aanvragen om een idee te vormen! Gebruik daarvoor onze handige prijsindicatie tool, u ontvangt dan zo snel mogelijk een prijsofferte van ons per mail.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Bezoek onze showroom! 

  Benieuwd hoe ons stucwerk er in het echt uitziet? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze showroom! Onze vakmensen staan u graag te woord. U kunt eenvoudig online een afspraak maken en het werk van onze stukadoors in Deventer in het echt bewonderen. 

  Bereken hier uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors