Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Is uw keuken toe aan een nieuwe look? Denk er dan eens over na om uw keuken te stucen. Met deze relatief kleine en goedkope ingreep krijgt uw keuken al snel een compleet andere uitstraling. Wij helpen u graag uw keuken om te toveren tot een prachtig hygiënisch nieuw kookvertrek.

U kent het vast wel: het constant poetsen met agressief schoonmaakmiddel, omdat er weer schimmel tussen de voegen van uw keukentegels zit. Dat is met een nieuw stucwerk verleden tijd! Een groot voordeel aan stucwerk is dat het een egaal vlak creëert. Dit voorkomt de aanwezigheid van voegen, waar schimmels zich manifesteren. Daarnaast geven gestucte muren uw keuken een nieuwe moderne uitstraling, zodat deze weer als nieuw lijkt.

Stucwerk van uw keuken door Uwstukadoors.nl

Dankzij onze deskundigheid en ervaring bent u bij ons verzekerd van een optimaal staaltje stucwerk. Ook keukens met lastig te bereiken plekken zijn voor ons geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat het stucwerk op de juiste manier wordt aangebracht, zodat u in een korte tijd al kunt genieten van uw prachtig afgewerkte keuken.

In veel gevallen kunnen wij over uw al bestaande muur heen stucen. Dit zal u een hoop tijd en kosten besparen. Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen