Keuken stucen

Is uw keuken toe aan een nieuwe look? Denk er dan eens over na om uw keuken te stucen. Met deze relatief kleine en goedkope ingreep krijgt uw keuken al snel een compleet andere uitstraling. Wij helpen u graag uw keuken om te toveren tot een prachtig hygiënisch nieuw kookvertrek. Voor speciale wensen of een ingewikkelde planning denkt onze adviseur graag met u mee!

Uw voordelen van Uwstukadoors.nl?

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Snelle communicatie
 • Maakt gebruik van de beste materialen

Scroll naar beneden voor meer informatie over keuken stucen.

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Is uw keuken toe aan een nieuwe look? Denk er dan eens over na om uw keuken te stucen. Met deze relatief kleine en goedkope ingreep krijgt uw keuken al snel een compleet andere uitstraling. Wij helpen u graag uw keuken om te toveren tot een prachtig hygiënisch nieuw kookvertrek.

U kent het vast wel: het constant poetsen met agressief schoonmaakmiddel, omdat er weer schimmel tussen de voegen van uw keukentegels zit. Dat is met een nieuw stucwerk verleden tijd! Een groot voordeel aan stucwerk is dat het een egaal vlak creëert. Dit voorkomt de aanwezigheid van voegen, waar schimmels zich manifesteren. Daarnaast geven gestucte muren uw keuken een nieuwe moderne uitstraling, zodat deze weer als nieuw lijkt.

Stucwerk van uw keuken door Uwstukadoors.nl

Dankzij onze deskundigheid en ervaring bent u bij ons verzekerd van een optimaal staaltje stucwerk. Ook keukens met lastig te bereiken plekken zijn voor ons geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat het stucwerk op de juiste manier wordt aangebracht, zodat u in een korte tijd al kunt genieten van uw prachtig afgewerkte keuken.

In veel gevallen kunnen wij over uw al bestaande muur heen stucen. Dit zal u een hoop tijd en kosten besparen. Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom, waar u het werk van onze stukadoors in Deventer in het echt kunt bewonderen.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Heeft u nog vragen?

  Twijfelt u nog over het type wandafwerking dat u zou willen in uw woning? Of heeft u nog vragen waarmee we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors