Muren laten stucen

Moet de wandafwerking van uw woning nog gedaan worden? Kwaliteit en vakmanschap zijn gegarandeerd wanneer u uw muren laat stucen door Uwstukadoors.nl! Graag vertellen wij u wat meer over onze werkzaamheden en de verschillende soorten stucwerk die wij aanbieden. 

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw muren laten stucen?

Voordat u uw muren wilt behangen of stucen is het van belang om een egaal oppervlak te creëren. Naast dat dit ervoor zorgt dat uw verf en behang langer mee gaat, zal het stucen van uw muren ook zorgen voor een strakke uitstraling. Het stucwerk kan gericht zijn op het sausklaar maken van de muren.

Sausklaar stucen 

Zou u graag uw muren willen sauzen? Bij sausklaar stucen zorgen onze stukadoors ervoor dat uw muren glad worden gemaakt zodat deze klaar zijn om in een mooie kleur gesausd te worden!

Wat zijn de kosten van een stukadoor?

De kosten van stucwerk zijn erg variabel, dit heeft te maken met verschillende factoren. U kunt vrijblijvend een prijsofferte aanvragen om inzicht te krijgen in de totale kosten. Hiervoor hebben we onze handige prijsindicatie tool die u kunt invullen. Na het invullen ontvangt u van ons zo snel mogelijk een prijsofferte per mail.

Bezoek onze showroom!

Wilt u graag eerst het stucwerk in het echt zien? Maak daarvoor gemakkelijk online een afspraak bij onze showroom en kom het werk van onze stukadoors in Deventer in het echt bewonderen. Wij denken graag met u mee om samen een mooie afwerking van uw muren te verzorgen! Naast een bezoek aan onze showroom is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen, we staan graag voor u klaar.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Heeft u nog vragen?

  Twijfelt u nog over het type wandafwerking dat u zou willen in uw woning? Of heeft u nog vragen waarmee we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors