Muur stucen kosten

Bent u volop aan het klussen in uw nieuwbouwwoning en zijn de muren nu aan de beurt? Of wilt u de wanden in uw huidige woning een opknapbeurt geven? In beide gevallen maken perfect afgewerkte muren een wereld van verschil. Voordat u een stukadoorsbedrijf langs laat komen wilt u vast meer weten over de prijs. Lees snel verder als u benieuwd bent naar de kosten voor een muur stucen!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw muren laten stucen?

Wanneer u de muren in uw huis wilt gaan verven of behangen is het van belang dat de muren perfect afgewerkt zijn. Hiermee bedoelen we dat ze helemaal egaal zijn en dat er geen enkele oneffenheid meer op te sporen is. Ook als u aan de gang wilt gaan met het plafond is stucen een goede eerste stap.

Sausklaar stucen

Ook wanneer u liever kiest voor een kleurtje op de muur kunt u bij ons terecht voor professioneel stucwerk. Dankzij sausklaar stucen leveren wij glad afgewerkte wanden en plafonds, waardoor u moeiteloos kan gaan sauzen.

Wat zijn de kosten voor het stucen van een muur?

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de kosten voordat u uw muren laat stucen. Daarom voorzien wij u van een vrijblijvende prijsindicatie, die u gemakkelijk online kunt aanvragen. U vult enkele gegevens in, zoals het aantal vierkante meter en uw type woning, en binnen een paar seconden ontvangt u een overzicht van de kosten in uw mailbox.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Bezoek onze showroom!

  Bent u er nog niet helemaal over uit wat u precies zou willen? Neem dan eens een kijkje in onze showroom waar u het werk van onze stukadoors in Deventer in het echt kunt bewonderen! Via het online formulier kunt u hiervoor een afspraak maken. In de showroom kunt u alle opties rustig bij langs gaan en uw wensen bespreken met een van onze productadviseurs. Ook komt u tijdens uw bezoek meer te weten over de kosten van stucwerk.

  Showroom afspraak

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors