Muur stucen

Zijn uw muren toe aan een nieuwe schitterende uitstraling, of heeft u net een nieuwbouwwoning gekocht waarvan de wandafwerking nog niet is gedaan? Wij leveren voor elk huis een perfect stucwerk voor al uw muren. Scroll naar beneden voor meer informatie over het stucen van uw muren!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Onze werkwijze

Om u een beeld te geven van hoe wij uw muren stucen, leggen wij kort onze stapsgewijze aanpak uit. Echter is deze aanpak afhankelijk van het soort ondergrond.

Allereerst zal gekeken worden naar de ondergrond van uw muur. Aan de hand hiervan wordt bepaald hoeveel materiaal er nodig is.

De ondergrond zal behandeld worden met een voorstrijkmiddel, zodat de pleisterlaag goed hecht.

Het gips wordt op uw muur aangebracht.

Door het uitvlakken wordt de eerste stap gezet om uw muur glad te maken.

Bij de laatste stap wordt uw muur perfect glad gemaakt. Bij deze stap zal volledig voldaan worden aan uw persoonlijke wensen.

Soorten stucwerk

Voor het stucen van uw muren zijn er twee soorten stucwerk die wij kunnen toepassen: sausklaar stucwerk en glad stucwerk.

Sausklaar stucwerk

Wilt u de muren sauzen? Dan is het belangrijk dat deze glad gemaakt worden en oneffenheden worden verwijderd met sausklaar stucen. Door middel van ons sausklaar stucwerk zijn uw muren direct klaar om deze in een mooie kleur te sauzen!

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Neem contact op of maak een afspraak!

  Heeft u een keuze kunnen maken uit de verschillende soorten stucwerk en wilt u weten wat de kosten hiervan zijn? Vraag dan een prijsindicatie aan! Neemt u liever eerst een kijkje naar de verschillende soorten stucwerk of heeft u nog vragen? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom waar u het werk van onze stukadoors in Deventer in het echt kunt bewonderen. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen! Wij staan graag voor u klaar.

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors