Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Zijn uw muren toe aan een nieuwe schitterende uitstraling, of heeft u net een nieuwbouwwoning gekocht waarvan de wandafwerking nog niet is gedaan? Wij leveren voor elk huis een perfect stucwerk voor al uw muren. Vraag vandaag nog een prijsindicatie aan, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden voor het stucen van uw muren te bespreken!

Onze werkwijze

Om u een beeld te geven van hoe wij uw muren stucen, leggen wij kort onze stapsgewijze aanpak uit. Echter is deze aanpak afhankelijk van het soort ondergrond.

Stap 1: Voorbereiding. Allereerst zal gekeken worden naar de ondergrond van uw muur. Aan de hand hiervan wordt bepaald hoeveel materiaal er nodig is.

Stap 2: Voorstrijken. De ondergrond zal behandeld worden met een voorstrijkmiddel, zodat de pleisterlaag goed hecht.

Stap 3: Gips aanbrengen. Het gips wordt op uw muur aangebracht.

Stap 4: Uitvlakken. Door het uitvlakken wordt de eerste stap gezet om uw muur glad te maken.

Stap 5: Glad maken. Bij de laatste stap wordt uw muur perfect glad gemaakt. Bij deze stap zal volledig voldaan worden aan uw persoonlijke wensen.

Soorten stucwerk

Voor het stucen van uw muren zijn er twee soorten stucwerk die wij kunnen toepassen: sausklaar stucwerk en behangklaar stucwerk.

Sausklaar stucwerk

Wilt u de muren sauzen? Dan is het belangrijk dat deze glad gemaakt worden en oneffenheden worden verwijderd met sausklaar stucen. Door middel van ons sausklaar stucwerk zijn uw muren direct klaar om deze in een mooie kleur te sauzen!

Neem contact op of maak een afspraak!

Heeft u een keuze kunnen maken uit de verschillende soorten stucwerk en wilt u weten wat de kosten hiervan zijn? Vraag dan een prijsindicatie aan! Neemt u liever eerst een kijkje naar de verschillende soorten stucwerk of heeft u nog vragen? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen