Nieuwbouwhuis stucen

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwbouwhuis? Dan wilt u natuurlijk dat uw nieuwe thuis wordt omgetoverd naar het huis van uw dromen. Om het gewenste resultaat te behalen is een goede eerste stap het stucen van de muren. Onze professionele stukadoors verzorgen perfecte wanden en plafonds, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwbouwhuis. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw nieuwbouwhuis stucen?

Aan een nieuwbouwhuis moet nog veel gebeuren voordat het helemaal af is, dat begrijpen wij van Uwstukadoors.nl als geen ander. Een van de dingen die uw huis een fantastisch afgewerkte uitstraling geeft zijn gestucte muren. Omdat dit best veel werk is, heeft u bij ons de mogelijkheid om uw muren door onze stukadoors uit Utrecht of onze stukadoor Deventer te laten stucen. Wij zorgen ervoor dat alle wanden en plafonds honderd procent egaal zijn, waardoor u meer tijd kunt besteden aan de rest van uw nieuwbouwhuis.

Wat zijn de kosten voor nieuwbouw stucen?

De kosten van het stucwerk kan verschillen kijkend naar het oppervlakte, de huidige sat van de ondergrond en het type stucwerk. Benieuwd naar de kosten voor stucwerk in uw nieuwbouwwoning? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan. Hierin stellen wij u verschillende vragen, zoals het type stucwerk die u wenst en het aantal m2 dat u gestuct wilt hebben. Na het invullen van deze gegevens zullen wij u zo snel mogelijk per mail een prijsindicatie toesturen.

Mogelijkheden bij Uwstukadoors.nl

Bij ons stukadoorsbedrijf heeft u verschillende opties wanneer u de wanden van uw nieuwbouwhuis wilt laten stucen. Als u graag de muren wilt sauzen, is sausklaar stucwerk de perfecte uitkomst. Hierbij laat u de afwerking van egale muren aan ons, en bent u klaar om de muren zonder enige oneffenheden te sauzen. Wilt u liever de wanden behangen? Dan kiest u voor behangklaar stucen. Waar u ook voor gaat, glad stucwerk in uw nieuwbouwhuis houdt de kans op scheurtjes nihil en geeft uw nieuwe woning een moderne uitstraling.

Soorten stucwerk

Uwstukadoors.nl kan stucwerk op twee manieren voor u opleveren, sausklaar stucwerk of glad stucwerk:

Sausklaar stucwerk

Sausklaar stucwerk houdt in dat we ervoor zorgen dat het oppervlak perfect glad is, zonder oneffenheden. Het oppervlak is dan uitstekend voorbereid op sauzen. Wanneer u wilt gaan sauzen is het namelijk belangrijk dat de wanden en/of plafonds glad zijn. Een niet goed gestuct oppervlak kan ertoe leiden dat er na het sauzen storende oneffenheden te zien zijn.

Glad stucwerk

Glad stucwerk is zeer populair als afwerkingsmethode voor wanden en plafonds. Deze strakke afwerking geeft uw woning een ruimtelijke, frisse en chique uitstraling. Door glad stucwerk oogt een ruimte groter en komt lichtinval mooier uit.

Waarom Uwstukadoors.nl als uw stukadoorsbedrijf in Deventer inschakelen?

Uwstukadoors.nl levert voor elke woning de juiste oplossing op het gebied van stucwerk. Met meer dan 500 projecten per jaar kent stucen voor ons geen geheimen meer. We denken graag met u mee, wanneer u bijvoorbeeld speciale wensen heeft. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op:

 • Onze vakmensen gebruiken altijd de beste materialen
 • Snelle en duidelijke communicatie
 • Wij zijn flexibel in onze planning
Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Bezoek onze showroom!

  Bent u er nog niet helemaal uit wat u de mooiste wandafwerking vindt voor uw nieuwbouwwoning? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Deventer. Hier kunt inspiratie opdoen en voorzien wij u van deskundig advies, zodat u gegarandeerd de juiste keuze maakt voor uw nieuwe huis. Wilt u meer weten over de kosten? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie aan! 

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors