Nieuwbouwhuis stucen

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwbouwhuis? Dan wilt u natuurlijk dat uw nieuwe thuis wordt omgetoverd naar het huis van uw dromen. Om het gewenste resultaat te behalen is een goede eerste stap het stucen van de muren. Onze professionele stukadoors verzorgen perfecte wanden en plafonds, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwbouwhuis. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw nieuwbouwhuis stucen?

Aan een nieuwbouwhuis moet nog veel gebeuren voordat het helemaal af is, dat begrijpen wij van Uwstukadoors.nl als geen ander. Een van de dingen die uw huis een fantastisch afgewerkte uitstraling geeft zijn gestucte muren. Omdat dit best veel werk is, heeft u bij ons de mogelijkheid om uw muren door onze stukadoors uit Utrecht of onze stukadoor Deventer te laten stucen. Wij zorgen ervoor dat alle wanden en plafonds honderd procent egaal zijn, waardoor u meer tijd kunt besteden aan de rest van uw nieuwbouwhuis.

Mogelijkheden bij Uwstukadoors.nl

Bij ons stukadoorsbedrijf heeft u verschillende opties wanneer u de wanden van uw nieuwbouwhuis wilt laten stucen. Als u graag de muren wilt sauzen, is sausklaar stucwerk de perfecte uitkomst. Hierbij laat u de afwerking van egale muren aan ons, en bent u klaar om de muren zonder enige oneffenheden te sauzen. Wilt u liever de wanden behangen? Dan kiest u voor behangklaar stucen. Waar u ook voor gaat, glad stucwerk in uw nieuwbouwhuis houdt de kans op scheurtjes nihil en geeft uw nieuwe woning een moderne uitstraling.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Bezoek onze showroom!

  Bent u er nog niet helemaal uit wat u de mooiste wandafwerking vindt voor uw nieuwbouwwoning? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Deventer. Hier kunt inspiratie opdoen en voorzien wij u van deskundig advies, zodat u gegarandeerd de juiste keuze maakt voor uw nieuwe huis. Wilt u meer weten over de kosten? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie aan! 

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors