Plafond laten stucen

Zou u graag uw plafond laten stucen? Dan bent u bij Uwstukadoors.nl aan het juiste adres! Een plafond draagt bij aan de gehele uitstraling van uw interieur. Graag vertellen wij wat meer over de voordelen van het laten stucen van uw plafond en onze werkwijze.

9.3
350 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw plafond laten stucen?

De afwerking van uw plafond heeft een grote invloed op de uitstraling van uw woning. Met stucen wordt er een mooie gladde laag op uw plafond aangebracht. Hierdoor zal het verven of behangen gemakkelijker verlopen. Ook zonder te verven en behangen is het een fraai gezicht. Daarnaast is het stucen van een plafond een duurzame en betaalbare manier om sfeer te creëren in uw woning!

Plafond laten stucen door Uwstukadoors.nl

Afhankelijk van het soort ondergrond en het type stucwerk, zullen wij als volgt te werk gaan. Allereerst zullen we met u in gesprek gaan om uw wensen in kaart te brengen en de voorbereidingen te treffen. Vervolgens zullen wij behang en loszittende delen verwijderen en een voorstrijkmiddel aanbrengen waarna het echte werk kan gaan beginnen. We beginnen door het gips tegen het plafond aan te brengen en deze vervolgens af te vlakken. Daarna zullen wij het plafond perfect glad maken en heeft u het laatste woord, uw wensen staan bij ons voorop. Wij voeren onze werkzaamheden uit door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Onze stukadoors hebben jarenlange ervaring en werken alleen met de beste materialen zoals Sigma Coatings en ProGold voor een perfect resultaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Bezoek onze showroom!

  Wilt u het stucwerk van onze stukadoors in Deventer in het echt bewonderen? Dat kan! U kunt bij onze showroom langskomen, onze vakmensen staan u graag te woord. U maakt gemakkelijk online een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Mocht u verder nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors