Plafond stucen kosten

Wanneer u hebt besloten om uw plafond te laten stucen, zijn er nog een aantal dingen waar u over na moet denken. Allereerst zult u moeten bepalen op welke manier u het plafond wilt stucen. En welk stukadoorsbedrijf kiest u uit? Bij deze keuzes spelen de kosten van plafond stucen waarschijnlijk een grote rol. Het is daarom goed om u van tevoren te verdiepen in plafond stucen en de bijbehorende kosten.

9.3
350 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw plafond laten stucen?

Een plafond stucen zorgt voor een mooie strakke laag over uw plafond. Vervolgens kunt u over deze gladde laag heen schilderen of op een andere manier het plafond afwerken. Een bijkomend voordeel is dat gestucte muren brandvertragend werken. Vaak is stucen nodig in een nieuwbouwwoning, maar ook wanneer uw woning verouderd is kan het plafond stucen nodig zijn om een nieuwe uitstraling aan uw huis te geven. 

Sausklaar stucen 

Bij sausklaar stucen wordt uw plafond volledig glad en strak gemaakt. Deze behandeling geeft het plafond een extra eindlaag en maakt het geschikt om vervolgens te sauzen met een roller of kwast. Doordat u bij sausklaar stucen een uitgebreide behandeling krijgt met een extra laag, betaalt u hier vaak wel iets meer voor dan bij een andere variant van stucen.

Wat zijn de kosten voor plafond stucen?

De kosten voor plafond stucen liggen vaak wat hoger dan de kosten voor het stucen van andere muren. Bent u benieuwd met welke prijzen u rekening moet houden? Bij Uwstukadoors.nl kunt u eenvoudig inzicht krijgen in hoe de kosten eruit zien in uw situatie door een prijsindicatie aan te vragen. Het maakt daarvoor niet uit waar u woont, want of u nu op zoek bent naar een stukadoor in Utrecht of een stukadoor in Deventer, door heel Nederland kunt u rekenen op de diensten van Uwstukadoors.nl.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Bezoek onze showroom!

  Handig bij Uwstukadoors.nl is dat u de kans heeft om onze producten in het echt te zien voordat u een keuze maakt. In onze showroom kunt u goed het verschil bekijken tussen het eindresultaat bij sausklaar stucen en andere varianten. Bovendien kunnen onze productadviseurs u alles erover vertellen en advies geven waar nodig. Maak direct een afspraak, we hopen u snel te zien!

  Bereken hier uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors