Plafond stucen nieuwbouw

Heeft u net een nieuwe woning gekocht? Dan is het stucen van uw plafond de ideale manier om bij te dragen een de frisse nieuwe uitstraling van uw nieuwbouwwoning. Het is een betaalbare manier om tot een mooi resultaat te komen. U kunt bij ons kiezen voor verschillende opties, waaronder sausklaar stucen. Zoekt u een stukadoor in de omgeving van Deventer of Utrecht, dan bent u bij Uwstukadoors.nl aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over het stucen van een plafond van een nieuwbouw woning.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom het plafond van uw nieuwbouw woning laten stucen?

Door uw plafond door een erkend stukadoorsbedrijf te laten stucen zorgt u ervoor dat het plafond van uw nieuwbouwwoning er perfect uit ziet. Precies wat gewenst is bij het opleveren van een nieuwe woning! Wij maken gebruik van een stapsgewijze aanpak voor een goed resultaat, zonder dat er scheuren optreden in het nieuwe stucwerk.

Het stucen van het plafond in uw nieuwbouwwoning heeft verschillende voordelen. Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van betere technieken en flexibele materialen waardoor de kans op scheurtjes in uw plafond sterk afneemt. Ook al is de kans op scheurtjes aanwezig, is het altijd mogelijk om deze te herstellen. Hiervoor raden wij wel aan om te kiezen voor glad stucwerk, aangezien dit makkelijker te herstellen is dan stucwerk met een structuur. Daarnaast zijn de kosten van het aanbrengen van een laagje stucwerk over het algemeen te overzien in een nieuwbouwwoning. De muren zijn doorgaans van beton en worden relatief vlak geplaatst waardoor het mogelijk is een dunner laagje aan te brengen dan bij oudere huizen.

Kosten plafond stucen

Wilt u meer weten over de prijzen voor het stucen van uw plafond door een stukadoor in Deventer of Utrecht? En wat de mogelijkheden zijn voor uw nieuwbouwwoning? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie aan, gespecificeerd op uw wensen.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Bezoek onze showroom!

  Bent u benieuwd naar het eindresultaat van onze verschillende stucwerk opties? Bezoek dan onze showroom! Wij ontvangen u graag om samen al uw wensen door te nemen. Klik hier om een afspraak te maken om uw bezoek te plannen. We staan voor u klaar!

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors