Plafond stucen

Wanneer u uw woning laat stucen, dan mag uw plafond niet achterblijven. Een plafond is een prominent onderdeel van een woning en draagt daardoor bij aan de totale uitstraling van een huis. Een slecht onderhouden plafond doet afbreuk aan uw gehele interieur. Bij Uwstukadoors.nl zorgen wij voor een mooie afwerking. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, onze adviseur denkt met u mee.

Waarom Uwstukadoors.nl?

 • Werkzaam door heel nederland
 • Snelle communicatie
 • Flexibel in de planning

Meer weten over plafond stucen? Scroll dan naar beneden.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Uw plafond gestuct in een paar stappen

Om u een beeld te geven van hoe wij uw plafond stucen, leggen wij kort onze stapsgewijze aanpak uit. Afhankelijk van het soort ondergrond en het type stucwerk, behangklaar stucwerk of sausklaar stucwerk, waar u voor kiest, kan deze aanpak licht afwijken.

Stap 1: Allereerst moet het stucen van uw plafond goed voorbereid worden. Wij overleggen met u wat uw wensen zijn en hoe we dat optimaal aanpakken.

Stap 2: Vervolgens zal uw plafond voorbereid worden voor het echte werk. Behang en loszittende delen worden verwijderd en een voorstrijkmiddel zal worden aangebracht.

Stap 3: Wanneer de ruimte en de ondergrond volledig zijn voorbereid kan het echte werk beginnen, het stucen. We beginnen door het gips aan te brengen.

Stap 4: Vervolgens vlakken we het gips af. Dit is de eerste stap om het plafond glad te maken.

Stap 5: Bij de laatste stap wordt uw plafond perfect glad gemaakt. Bij deze stap zal volledig voldaan worden aan uw persoonlijke wensen.

Stukadoor prijs

Omdat er aardig wat deskundigheid komt kijken bij het stucen van een plafond, wordt er vaak gedacht dat het een onnodig dure klus is. Echter, dit is helemaal niet waar! Stukadoor prijzen zijn aanzienlijk lager dan de meeste mensen denken. Bent u benieuwd naar de stukadoor prijzen, voor nieuwbouw of voor renovatie? Bereken dan vandaag nog de kosten aan de hand van de prijsindicatie op onze site. Laat u verrassen door de betaalbaarheid!

Afwerking plafond

Bent u naar aanleiding van de prijs overgehaald om uw plafond te laten stucen? Dan is het belangrijk om te weten op welke wijze het plafond moet worden afgewerkt. Voor veel mensen blijkt dit nog een lastige klus te zijn. Er zijn namelijk verschillende manieren om een plafond te laten afwerken. Elke afwerking heeft weer een eigen uitstraling. Het is uiteraard wel belangrijk dat de uitstraling waar u voor kiest past bij de rest van uw interieur. Ook moet u rekening houden met de lichtinval in uw woning. Om het u makkelijk te maken kunnen onze deskundige werknemers u helpen om tot de juiste keuze te komen. Plan een afspraak met ons in om langs te komen in onze showroom. Met alle inspiratie die u hier opdoet bent u verzekerd van de juiste afwerking van uw plafond.

Gestuct plafond naar wens

Zoals blijkt uit onze stapsgewijze aanpak vinden wij overleg van tevoren belangrijk. Onze plafondwerkers kunnen de afwerking van uw plafond precies zoals u dat wilt tot in de puntjes verzorgen. Wilt u een plafond met een wat ruwere afwerking? Dan regelen wij dat voor u. Mocht u liever een volledig perfect glad gestreken plafond willen, dan is dat voor onze stucwerkers ook geen enkel probleem. Wij zullen in ons stucwerk volledig voldoen aan uw wensen. Alvast benieuwd naar het werk van onze stukadoors in Deventer? Bezoek dan onze showroom.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het stucen van het plafond in uw woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors