Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Veel mensen kiezen ervoor om de uitstraling van hun woonruimte aan te passen door het plafond te stucen. Erg logisch, want dit is een zeer betaalbare manier om tot een schitterend resultaat te komen. Een plafond is een prominent onderdeel van een woning en draagt daardoor bij aan de totale uitstraling van een huis. Een slecht onderhouden plafond doet afbreuk aan uw gehele interieur. Wilt u een perfect gestuct plafond? Vraag dan vandaag nog een offerte aan, dan bespreken wij samen met u de mogelijkheden voor het stucen van uw plafond in uw woning.

Uw plafond gestuct in een paar stappen

Om u een beeld te geven van hoe wij uw plafond stucen, leggen wij kort onze stapsgewijze aanpak uit. Afhankelijk van het soort ondergrond en het type stucwerk, behangklaar stucwerk of sausklaar stucwerk, waar u voor kiest, kan deze aanpak licht afwijken.

Stap 1: Allereerst moet het stucen van uw plafond goed voorbereid worden. Wij overleggen met u wat uw wensen zijn en hoe we dat optimaal aanpakken.

Stap 2: Vervolgens zal uw plafond voorbereid worden voor het echte werk. Behang en loszittende delen worden verwijderd en een voorstrijkmiddel zal worden aangebracht.

Stap 3: Wanneer de ruimte en de ondergrond volledig zijn voorbereid kan het echte werk beginnen, het stucen. We beginnen door het gips aan te brengen.

Stap 4: Vervolgens vlakken we het gips af. Dit is de eerste stap om het plafond glad te maken.

Stap 5: Bij de laatste stap wordt uw plafond perfect glad gemaakt. Bij deze stap zal volledig voldaan worden aan uw persoonlijke wensen.

Stukadoor prijs

Omdat er aardig wat deskundigheid komt kijken bij het stucen van een plafond, wordt er vaak gedacht dat het een onnodig dure klus is. Echter, dit is helemaal niet waar! Stukadoor prijzen zijn aanzienlijk lager dan de meeste mensen denken. Bent u benieuwd naar de stukadoor prijzen, voor nieuwbouw of voor renovatie? Bereken dan vandaag nog de kosten aan de hand van de prijsindicatie op onze site. Laat u verrassen door de betaalbaarheid!

Bereken uw prijsindicatie

Afwerking plafond

Bent u naar aanleiding van de prijs overgehaald om uw plafond te laten stucen? Dan is het belangrijk om te weten op welke wijze het plafond moet worden afgewerkt. Voor veel mensen blijkt dit nog een lastige klus te zijn. Er zijn namelijk verschillende manieren om een plafond te laten afwerken. Elke afwerking heeft weer een eigen uitstraling. Het is uiteraard wel belangrijk dat de uitstraling waar u voor kiest past bij de rest van uw interieur. Ook moet u rekening houden met de lichtinval in uw woning. Om het u makkelijk te maken kunnen onze deskundige werknemers u helpen om tot de juiste keuze te komen. Plan een afspraak met ons in om langs te komen in onze showroom. Met alle inspiratie die u hier opdoet bent u verzekerd van de juiste afwerking van uw plafond.

Gestuct plafond naar wens

Zoals blijkt uit onze stapsgewijze aanpak vinden wij overleg van tevoren belangrijk. Onze plafondwerkers kunnen de afwerking van uw plafond precies zoals u dat wilt tot in de puntjes verzorgen. Wilt u een plafond met een wat ruwere afwerking? Dan regelen wij dat voor u. Mocht u liever een volledig perfect glad gestreken plafond willen, dan is dat voor onze stucwerkers ook geen enkel probleem. Wij zullen in ons stucwerk volledig voldoen aan uw wensen. Alvast benieuwd naar het eindresultaat? Bezoek dan onze showroom.

Afspraak showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het stucen van het plafond in uw woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen