Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u van plan uw muren te sauzen? Wij zijn gespecialiseerd in sausklaar stucen en geven uw wand een egale afwerking. Behalve het sauzen hoeft u er niets meer aan te doen! Dankzij onze deskundige stukadoors met jarenlange ervaring blijven er geen oneffenheden achter op uw muren. Ons sausklaar stucwerk is perfect voor oude muren die een verfrissing kunnen gebruiken, maar ook met onafgewerkte muren in een nieuwbouwhuis weten we raad. Naast de wanden stucen zorgen we als dat nodig is ook voor een strakke afwerking van uw plafond! 

Wat is sausklaar stucen?

Bij sausklaar stucen wordt uw muur of plafond zo afgewerkt dat deze sausklaar is. Dat betekent dat u na de droogtijd direct kunt beginnen met het sauzen. U krijgt bij ons een helemaal egale muur die uw interieur als nieuw laat lijken. Om de muur of het plafond sausklaar te maken, beginnen onze stukadoors met het voorstrijken en het aanbrengen van een gipslaag. Vervolgens gaan we verder met het afreien en sponzen en als laatste zorgen we voor het afpleisteren. Het eindresultaat? Sausklaar stucwerk dat professioneel is afgewerkt!

Onze toepassingen

Sausklaar stucen doen we niet alleen voor uw plafond of de wanden in de woon- en slaapkamer, maar ook voor het stucen van de badkamer en keuken kunt u onze stukadoors inhuren. Onze toepassingen lopen uiteen en zowel in oudere woningen als voor nieuwbouwwoningen is sausklaar stucen geen enkel probleem. Vertel ons uw persoonlijke wensen en u krijgt er professioneel stucwerk voor terug.

Plafond stucen

Het plafond stucen is een goed idee wanneer u het hele interieur een frisse aanblik wilt geven. Misschien is uw plafond wat verouderd of heeft het met de jaren beschadigingen opgelopen. Met een strak en glad plafond krijgt alles direct een betere uitstraling. Wij werken graag de oneffenheden weg zodat u weer een flinke tijd vooruit kan. Neem contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw woning.

Wanden stucen

Ook de wanden stucen helpt mee aan de uitstraling van uw interieur. In nieuwbouwwoningen kunt u in de eerste jaren last hebben van scheurtjes, maar met de juiste wandafwerking is dit zo weer opgelost en zijn de muren direct sausklaar. Wat voor woning u ook heeft, onze stukadoors gaan graag aan de slag om de muren te stucen en ze perfect voor u achter te laten.

Badkamer stucen

U kunt natuurlijk in de badkamer kiezen voor tegels op de muur, maar een gevaar daarvan is het optreden van schimmel in de voegen. Wij kunnen voor u de badkamer stucen zodat u de wanden veel eenvoudiger schoon kunt houden. Daarnaast geeft ons sausklare stucwerk uw badkamer een moderne en strakke aanblik. Geheel naar uw voorkeur worden de muren uitgevlakt en perfect glad gemaakt.

Keuken stucen

De keuken stucen is een van de vele toepassingen van Uwstukadoors.nl. Ook in de keuken geldt dat u met tegels eerder last kunt krijgen van vervelende schimmels, maar in korte tijd kunt u professioneel stucwerk laten aanbrengen voor een strak afgewerkte keuken. Laat onze specialisten aan de slag gaan en uw muur wordt omgetoverd tot een schitterende en hygiënische keukenwand. 

Algemene informatie 

Een belangrijk aspect bij het kiezen voor een stukadoor is natuurlijk de kwaliteit van het stucwerk. Bij Uwstukadoors.nl heeft u te maken met vakmensen die uitsluitend hoogstaande materialen gebruiken. Daarnaast is natuurlijk ook de prijs belangrijk en misschien wilt u graag eerst wat voorbeelden bekijken voordat u een keuze maakt. Daarom bieden wij een handige prijsindicatie tool en de optie om langs te komen in onze showroom.

Neem contact op!

Meer weten over sausklaar stucwerk of over andere soorten wandafwerking? Vul het contactformulier in en we nemen binnen één dag contact met u op. Verder kunt u ons bereiken per e-mail of telefoon. Ook als u een opmerking heeft, horen we dat graag!

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen