Stucen nieuwbouw kosten

Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf die uw nieuwbouwwoning kan stucen? Onze vakkundige medewerkers van Uwstukadoors.nl staan voor u klaar om uw woning te stucen! Logisch dat u eerst meer wilt weten over de kosten van stucwerk. Graag vertellen wij u hier meer over.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een nieuwbouwwoning laten stucen?

Het stucen van uw woning zal zorgen voor een strakke en stijlvolle uitstraling, ideaal voor in een nieuwbouwwoning! Door glad stucwerk zullen uw ruimtes optisch groter lijken en ook frisheid uitstralen. De kosten van het stucen van uw nieuwbouwwoning zijn te overzien, doordat een dun laagje stucwerk al snel voldoende is bij vlakke muren van beton zoals bij een nieuwbouwwoning. Door het gebruik van flexibele materialen en betere technieken bij het bouwen van nieuwbouwwoningen, zal dit type woning minimaal bewegen. Op deze manier zal de kans op scheurtjes in het stucwerk afnemen. Ook helpt het stucmateriaal daarbij vanwege zijn elastische eigenschappen. Zo kunt u jarenlang genieten van een net stucwerk in uw nieuwbouwwoning!

Wat zijn de kosten voor nieuwbouw stucen?

De kosten van het stucwerk kan verschillen kijkend naar het oppervlakte, de huidige sat van de ondergrond en het type stucwerk. Benieuwd naar de kosten voor stucwerk in uw nieuwbouwwoning? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan. Hierin stellen wij u verschillende vragen, zoals het type stucwerk die u wenst en het aantal m2 dat u gestuct wilt hebben. Na het invullen van deze gegevens zullen wij u zo snel mogelijk per mail een prijsindicatie toesturen.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Bezoek onze showroom!

  Nog niet overtuigd? Kom dan gerust langs in onze showroom om het werk van onze stukadoors in Deventer van dichtbij te bekijken. U kunt online gemakkelijk een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom, we verwelkomen u daar graag. Heeft u verder nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze stukadoors staan voor u klaar!

  Afspraak showroom

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors