Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In principe is stucen niets anders dan het egaal maken en afwerken van uw wanden en plafonds met een laag pleister. Het laten stucen van wanden door een ervaren stukadoor kan uw woning een geheel nieuwe uitstraling geven. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het stucen van uw wanden, geheel naar uw voorkeur. 

Zo kunt u kiezen tussen behangklaar stucwerk en sausklaar stucwerk, en kan het worden gebruikt als onderlaag voor het behangen of sausen van wanden, maar het kan ook meteen in de gewenste kleur worden aangebracht. Wanneer u een speelse afwerking wilt, kunt u kiezen voor verschillende soorten structuren. Glad stucwerk is tegenwoordig echter populairder en tevens onze specialisatie. U kunt voor glad stucwerk kiezen wanneer u op zoek bent naar een frisse en moderne uitstraling van uw woning. 

Wanden nieuwbouwwoning laten stucen

Wanneer uw nieuwbouwwoning net is opgeleverd, dan zijn de muren vaak behangklaar en de plafonds gespoten met spackspuitwerk. U kunt er dan natuurlijk voor kiezen om behang aan te brengen op de muren, maar u kunt ook kiezen voor stucwerk. Er zijn hierbij wel een aantal zaken waar u over na moet denken. 

Doordat een nieuwbouwwoning de eerste vijf jaar nog moet uitwerken en zijn fundering moet vinden, kan het zijn dat er krimpscheuren optreden. Ook vocht in nieuwbouwwoningen kan een oorzaak zijn van krimpscheuren. 

Nu hoeft u gelukkig geen vijf jaar te wachten met het stucen van uw woning, omdat er scheurtjes in uw muren kunnen komen. Door speciale technieken van tegenwoordig kunnen ook nieuwbouwhuizen meteen worden voorzien van stucwerk. Wij raden wel aan om de wanden glad te laten stucen in verband met scheurtjes. 

Wanneer er namelijk toch scheurtjes in uw wanden optreden, dan kunnen deze gemakkelijk worden hersteld wanneer glad stucwerk is aangebracht. Bij structuurwanden is het herstellen veel moeilijker en blijft u altijd littekens zien. 

De kosten van wanden stucen

De kosten voor het aanbrengen van stucwerk zijn afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan het soort stucwerk dat wordt aangebracht, het totale oppervlakte en de huidige staat van de ondergrond. 

Wanneer u de wanden van uw nieuwbouwwoning wilt laten stucen, dan zijn de kosten over het algemeen te overzien. Dit komt doordat de muren vaak van beton zijn en relatief vlak worden geplaatst. Hierdoor kan een dunner laagje stucwerk worden aangebracht dan bij oudere huizen. 

Bent u benieuwd naar de kosten voor het stucen van uw wanden? Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan en ontvang deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.4/10 - 44 beoordelingen