Stucwerk

Hoe wilt u uw wanden of plafonds laten afwerken? Kiest u voor sausklaar stucwerk? Ontdek de mogelijkheid die wij u bieden

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw wanden en plafonds laten stucen?

Door wanden en plafonds te stucen geeft u uw nieuwe of bestaande woning een frisse en strakke uitstraling. Maar stucen is om nog veel meer redenen een goed idee. Bijvoorbeeld wanneer u de muren na het stucen wilt voorzien van een mooie kleur of een stijlvol behang. Door het stucen zuigt een wand bijvoorbeeld minder verf op, u verft makkelijker en heeft minder lagen nodig. Gladde en egaal gestucte wanden zijn daarom ideaal als u gaat sauzen, maar ook als u gaat behangen. U heeft dan geen last van oneffenheden of scheurtjes in de muur. Stucen verstevigt zelfs de muren en maakt ze waterpas.

Wat zijn de kosten van stucwerk voor nieuwbouw?

De kosten van stucwerk voor nieuwbouw zijn in elke situatie weer anders. De grootte van het te stucen oppervlak speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol. Daarnaast kan de kwaliteit van de ondergrond een rol spelen in de kosten. De leeftijd van de woning kan ook nog van invloed zijn.

Benieuwd naar de kosten van stucwerk voor nieuwbouw in uw situatie? Vraag een prijsindicatie aan!

U wilt wat betreft de kosten van stucwerk voor nieuwbouw natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Bij Uwstukadoors.nl weet u altijd precies waar u aan toe bent dankzij onze prijsindicatie tool. Vul uw gegevens in, dan berekent de tool razendsnel de kosten en stuurt u die binnen 1 minuut na aanvraag toe via e-mail.

Soorten stucwerk

Uwstukadoors.nl kan stucwerk voor u op twee manieren opleveren; sausklaar stucwerk of glad stucwerk.

Sausklaar stucwerk

Sausklaar stucwerk wil zeggen dat we het oppervlak perfect glad opleveren, zonder oneffenheden. Het gestucte oppervlak is daardoor gereed om eroverheen te sauzen. Is een muur niet – of niet goed – gestuct, dan kan het namelijk voorkomen dat oneffenheden zichtbaar blijven.

Glad stucwerk

Glad stucwerk is zeer populair, omdat het een fraaie, strakke afwerking geeft. De gestucte ruimte krijgt er een frisse, chique uitstraling door en lichtinval komt daardoor mooier uit. Het geeft ook een ruimtelijk effect: een glad gestucte ruimte oogt groter en lichter.

 

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors