Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Glad stucwerk is tegenwoordig de populairste afwerkingsmethode voor wanden en plafonds. Door de strakke afwerking krijgt uw huis een moderne en frisse uitstraling. De ruimtes lijken optisch groter en de lichtinval zal mooier zijn. Het is dus een goede investering voor uw huis en gaat bovendien lang mee. 

Glad stucwerk voor nieuwbouw

Wanneer u een nieuwbouwhuis heeft gekocht, dan wilt u dat natuurlijk ook graag zo modern mogelijk afwerken. Het nadeel van stucwerk in een nieuwbouwwoning is dat het huis de eerste vijf jaar nog moet uitwerken en zijn fundering moet vinden. Dit kan ervoor zorgen dat er scheurtjes in de muren en plafonds optreden. Ook vocht is een oorzaak van krimpscheuren in nieuwbouwwoningen. 

Tegenwoordig hoeft u gelukkig geen vijf jaar meer te wachten voor u uw huis gaat stucen. Er zijn namelijk speciale technieken die een stukadoor gebruikt die ervoor zorgen dat ook nieuwbouwhuizen meteen van stucwerk kunnen worden voorzien. Denk daarbij aan flexibele bouwmaterialen en elastische stucmaterialen, waardoor de kans op scheurtjes de laatste jaren enorm is afgenomen.

Wij raden wel aan om de wanden van uw nieuwbouwwoningen glad te laten stucen in verband met scheurtjes. Wanneer er namelijk toch scheurtjes in uw wanden optreden, dan kunnen deze gemakkelijk worden hersteld. Bij structuurwanden is het herstellen veel moeilijker en blijft u altijd littekens zien. 

De prijs van glad stucwerk

De kosten voor het aanbrengen van glad stucwerk zijn afhankelijk het totale oppervlakte, de huidige staat van de ondergrond en of u voor behangklaar stucen of sausklaar stucen kiest. Wanneer u een nieuwbouwwoning wilt laten stucen, is dit goedkoper dan wanneer u bijvoorbeeld een huis renoveert. 

Dit komt doordat de muren van een nieuwbouwwoning vaak van beton zijn en vlak worden geplaatst, waardoor een dunner laagje stucwerk al voldoende is. Oudere huizen zijn daarentegen vaak al iets weggezakt en hebben beschadigingen op de wanden en plafonds. Er moet dan een dikkere laag stucwerk worden aangebracht om een egaal resultaat te verzekeren. 

Bent u benieuwd naar de kosten voor het stucen van uw wanden? Vraag hier vrijblijvend een prijsindicatie aan en ontvang deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen