Kosten van stucwerk voor nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht, dan wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk naar uw zin afwerken. Een populaire afwerkingsmethode voor wanden en plafonds is stucwerk. Het geeft een ruimte een frisse en ruimtelijke uitstraling. De kosten van stucwerk voor nieuwbouw zullen u vast meevallen: stucwerk is een uitstekende investering waar u lang woonplezier van hebt.

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Soorten stucwerk

Uwstukadoors.nl kan stucwerk voor u op twee manieren opleveren; sausklaar stucwerk of glad stucwerk. 

Sausklaar stucwerk

Sausklaar stucwerk wil zeggen dat we het oppervlak perfect glad opleveren, zonder oneffenheden. Het gestucte oppervlak is daardoor gereed om eroverheen te sauzen. Is een muur niet – of niet goed – gestuct, dan kan het namelijk voorkomen dat oneffenheden zichtbaar blijven.

Glad stucwerk

Glad stucwerk is zeer populair, omdat het een fraaie, strakke afwerking geeft. De gestucte ruimte krijgt er een frisse, chique uitstraling door en lichtinval komt daardoor mooier uit. Het geeft ook een ruimtelijk effect: een glad gestucte ruimte oogt groter en lichter.

Wat zijn de kosten van stucwerk voor nieuwbouw?

De kosten van stucwerk voor nieuwbouw zijn in elke situatie weer anders. De grootte van het te stucen oppervlak speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol. Daarnaast kan de kwaliteit van de ondergrond een rol spelen in de kosten. De leeftijd van de woning kan ook nog van invloed zijn.

Benieuwd naar de kosten van stucwerk voor nieuwbouw in uw situatie? Vraag een prijsindicatie aan!

U wilt wat betreft de kosten van stucwerk voor nieuwbouw natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Bij Uwstukadoors.nl weet u altijd precies waar u aan toe bent dankzij onze prijsindicatie tool. Vul uw gegevens in, dan berekent de tool razendsnel de kosten en stuurt u die binnen 1 minuut na aanvraag toe via e-mail. 

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Bezoek onze showroom!

  Bent u er nog niet helemaal uit wat u precies op de muren en het plafond wil in uw nieuwbouwwoning? Of wilt u graag eerst voorbeelden van ons stucwerk zien? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom via onze contactpagina. Onze experts laten u graag voorbeelden zien, geven u advies op maat en beantwoorden al uw vragen.

  Showroom afspraak

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors