Prijs stucwerk

Wanneer u op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf om uw wanden of plafond te laten stucen, is het goed om u te verdiepen in de bijbehorende prijzen. De stucwerk prijs hangt namelijk van een aantal dingen af. Allereerst kan de prijs verschillen per stukadoorsbedrijf.

Bij Uwstukadoors.nl weet u in ieder geval dat u waar voor uw geld krijgt, wij maken namelijk gebruik van hoogwaardige materialen voor het beste resultaat. Maar ook het type stucwerk kan iets veranderen aan de prijs. Lees verder om meer te weten over de prijzen voor sausklaar stucwerk!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw wanden en plafond laten stucen?

Wanneer u te maken heeft met een nieuwbouwwoning, is stucen een logische keuze. Maar ook in verouderde huizen is stucwerk de ideale manier om weer een frisse look te geven aan uw woning. Stucwerk zorgt voor een mooie strakke muur en biedt een goede basis om bijvoorbeeld te behangen of te sauzen. Een extra voordeel van stucwerk is dat het brandvertragend werkt en dus de veiligheid van uw woning verhoogt.

Sausklaar stucwerk 

Kiest u voor sausklaar stucwerk, dan ligt de prijs waarschijnlijk wel iets hoger dan bij andere varianten. Bij sausklaar stucwerk wordt namelijk een extra eindlaag aangebracht, om alles compleet glad en egaal te maken. Dat geeft u de ideale basis om te sauzen met bijvoorbeeld een roller of een kwast. Houd er ook rekening mee dat u voor sausklaar stucwerk op het plafond iets meer betaalt dan voor de andere wanden in uw woning.

Wat is de prijs van stucwerk?

Bent u benieuwd welke prijs u in uw situatie voor stucwerk moet betalen? Daarvoor hebben we onze handige prijsindicatietool. Vraag hem direct aan en krijg binnen enkele seconden een prijsindicatie in uw mailbox.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Bezoek onze showroom!

  Zoekt u een stukadoor in Deventer, een stukadoor in Utrecht of een stukadoorsbedrijf in een andere stad? Waar u ook woont, Uwstukadoors.nl staat door heel Nederland klaar om professioneel stucwerk op te leveren. Het is natuurlijk wel zo fijn om eerst een goed idee te krijgen van hoe het stucwerk er daadwerkelijk uit komt te zien. Daarvoor hebben we onze showroom, waar u langs kunt komen om al onze producten rustig te bekijken. Onze productadviseurs laten u graag zien hoe ons sausklaar stucwerk eruit ziet en kunnen al uw vragen hierover beantwoorden. Maak meteen een afspraak!

  Showroom afspraak

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors