Sausklaar stucwerk

Wilt u strak afgewerkte muren door middel van stucwerk? Uwstukadoors.nl zorgt voor een frisse uitstraling met sausklaar stucwerk. Daarbij maakt het niet uit of u onafgewerkte muren heeft in een nieuwe woning of oude muren die toe zijn aan een nieuwe frisse uitstraling. Heeft u speciale wensen? Dan denkt onze adviseur graag met u mee!

De kwaliteiten van Uwstukadoors.nl

 • Maakt gebruik van de beste materialen
 • Werkzaam door heel nederland
 • Snelle communicatie

Scroll voor meer informatie over sausklaar stucwerk naar beneden.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wij zijn gespecialiseerd in het perfect egaal afleveren van muren en plafonds. We zorgen ervoor dat het oppervlak spiegelglad is zonder oneffenheden. Dit is van groot belang wanneer u van plan bent een muur te sauzen. Het sauzen van een niet goed gestucte muur resulteert in erg duidelijke en onaantrekkelijke oneffenheden. Verzeker uzelf daarom van een goede afwerking en neem vandaag nog contact met ons op.

Onze werkwijze

Om u een beeld te geven onze werkzaamheden bij de afwerking van uw muren en plafonds, leggen wij hieronder kort onze stapsgewijze aanpak uit. Afhankelijk van het soort ondergrond en uw persoonlijke wensen, kan deze aanpak licht afwijken.

 • Voorstrijken van muur of plafond;
 • Aanbrengen gipslaag op muur of plafond;
 • Afreien en sponzen van muur of plafond;
 • Afpleisteren van muur of plafond.

Toepassingen

Sausklaar stucwerk kan in uw gehele woning worden toegepast. Of het nou gaat om een nieuwbouwwoning of een oude woning, onze specialisten leveren te allen tijde perfect stucwerk voor uw gehele woning.

Dit wordt regelmatig vergeten, maar de afwerking van uw plafond draagt veel bij aan de uitstraling van uw woning. Door uw plafond professioneel te laten stucen wordt er een schitterende uitstraling gerealiseerd.

Wij adviseren om te allen tijden uw wanden eerst te voorzien van sausklaar stucwerk voordat u deze gaat sausen. Zo zijn uw wanden mooi glad en zijn er geen oneffenheden meer zichtbaar. Bovendien zorgt dit ervoor dat uw woning jarenlang een goede uitstraling behoudt. Onze specialisten kunnen uw wanden professioneel stucen!

Stucwerk in uw badkamer en keuken biedt een perfect alternatief voor betegeling. Zo voorkomt u hiermee dat schimmels zich manifesteren in de voegen van de tegels. Bovendien zorgt het voor een frisse, strakke uitstraling van uw badkamer en keuken!

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Meer weten over sausklaar stucwerk? Neem contact op!

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag direct een prijsindicatie aan. U ontvangt deze vervolgens binnen enkele seconden in uw mailbox. Heeft u nog vragen over de verschillende typen wandafwerking? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wilt u het werk van onze stukadoors in Deventer van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors