Stukadoor Almelo

Woont u in de omgeving van Almelo, en bent u op zoek naar een een professionele stukadoor om uw wanden en/of plafonds af te werken? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze stukadoors zijn werkzaam in iedere wijk van Almelo en staan graag voor u klaar.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wij kunnen u helpen bij de afwerking van uw muren en/of plafonds. Onze vakmannen zijn werkzaam in het hele land, dus ook in de buurt van Almelo. Bovendien werken onze stukadoors met kwaliteitsproducten, wat terug te zien zal zijn in het eindresultaat. Omdat wij geloven in het werk van onze stukadoors, ontvangt u altijd garantie op het geleverde stucwerk.

We geven u graag meer informatie over wat u van ons kan verwachten! Bent u benieuwd naar de kosten? Dan kunt u eenvoudig via onderstaande knop een prijsindicatie aanvragen. U ontvangt vervolgens binnen enkele seconden een prijsindicatie op maat in uw mail.

 

Bereken uw prijsindicatie

Uw volledige woning stucen in Almelo

Wanneer u uw volledige woning wilt laten stucen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze stukadoors hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn hier dagelijks mee bezig. Om ook voor uw woning een passende oplossing te garanderen, starten we te allen tijde met een voorbereiding om te bepalen welk materiaal in uw woning het best van toepassing is. Vervolgens zullen we de wanden, en eventueel het plafond, voorstrijken, het gips aanbrengen, uitvlakken en naar wens glad maken, met als eindresultaat sausklare wanden. U kunt er tot slot dus ook voor kiezen uw wanden te laten sauzen in de kleur naar wens.

Wanneer u denkt aan het stucen van uw woning denkt u waarschijnlijk aan muren stucen. Dit is namelijk essentieel wanneer u uw wanden wilt (laten) sauzen. Het zorgt namelijk voor een egaal oppervlak, en bovendien voor een strakke uitstraling.

Naast het stucen van uw muren zijn onze stukadoors ook gespecialiseerd in plafonds stucen! Ondanks dat dit extra tijd en moeite kost, wordt er vaak gekozen voor dit type afwerking. Het ontdoet uw plafond namelijk van de lelijke ‘korrelige’ laag met v-naden.

U kunt natuurlijk alle wanden in uw (nieuwbouw) woning laten stucen, maar we willen graag het stucen van uw keuken en badkamer even in het bijzonder uitlichten. Door uw keuken te voorzien van stucwerk creëert u namelijk een hygiënisch nieuw kookvertrek. Zoals eerder gezegd is een groot voordeel van stucwerk dat het een egaal vlak creëert. Dit voorkomt de aanwezigheid van voegen, waar schimmels zich manifesteren. Ook in uw badkamer heeft u hier profijt van. U zult onder andere merken dat u geen maatregelen meer hoeft te nemen tegen schimmel. Het poetsen van uw badkamer met agressieve schoonmaakmiddelen is met gestucte muren verleden tijd.

Kosten stukadoor Almelo

De kosten van stucwerk zijn voor het grootste deel afhankelijk van het aantal vierkante meters dat gestuct moet worden. Daarnaast zijn elementen als leeftijd van uw woning, wel of niet sauzen na het stucen en wel of geen stucwerk op het plafond van invloed op de uiteindelijke prijs. Gelukkig hebben wij een eenvoudige tool waarmee we u een prijsindicatie op maat kunnen geven! Vul bovenstaande aspecten in en u ontvangt binnen enkele seconden de indicatie in uw mail. Heeft u moeite met het berekenen van het aantal vierkante meters? Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs helpen u graag verder!

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Contact opnemen met een stukadoor in Almelo

  Heeft u nog vragen over de verschillende soorten stucwerk die wij aanbieden? Laat het ons dan even weten. U kunt contact met ons opnemen via ons online contactformulier. Daarnaast zijn wij ook telefonisch of per mail te bereiken.

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors