Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u op zoek naar een stukadoor die werkzaam is in de omgeving van Amsterdam? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze vakmannen werken namelijk door het hele land, dus ook bij u in de buurt. Zij zijn in staat om al uw wanden en/of plafonds volledig af te werken. Wij staan voor vakmanschap en kwaliteit, wat u ook terug zal zien in de resultaten die onze werknemers zullen leveren. Zij hebben veel ervaring op het gebied van wandafwerking, en werken met de topproducten van ProGold en Sigma Coatings. De combinatie van deskundigheid en de juiste producten, zorgt ervoor dat uw wanden en plafonds de afwerking krijgen die ze nodig hebben.

Behangklaar of sausklaar stucwerk

Weet u al wat u met uw wanden wilt zodra ze gestuct zijn? Misschien wilt u ze wel behangen of schilderen? Onze vakmannen zijn in staat om behangklaar stucwerk of sausklaar stucwerk te leveren. Dat houdt in dat zodra er gestuct is, u ermee kan doen wat u wilt. In het ene geval kunt u uw wanden gaan behangen, en in het andere geval kunt u ze een kleurtje geven. Zo kunt u uw woning dus helemaal vormen naar uw eigen wensen.

Vindt u het lastig om te bepalen wat voor afwerking dat u wilt voor uw wanden en/of plafonds? Kom dan eens kijken bij onze showroom. Hier kunt u de wandafwerkingen in het echt zien. Daarnaast kunt u terecht bij onze medewerkers voor vragen of advies. Klinkt dit interessant voor u? Maak dan eerst online een afspraak.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kosten stucen

Wilt u meer weten over de kosten voordat u besluit ons in te schakelen voor het stucen van uw wanden en/of plafonds? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Vandaar dat u via onze website eenvoudig een offerte aan kunt vragen. Nadat u enkele vragen heeft beantwoord over uw woning, en hetgeen dat u gestuct wilt hebben, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Indien u vragen heeft over onze werkzaamheden of als u benieuwd bent naar wat wij voor ú kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.