Stukadoor Amsterdam

Stukadoor Amsterdam? Dan zit u bij Uwstukadoors.nl goed! Van Noord tot Oud-Zuid en van Zuidoost tot Nieuw-West, in iedere wijk van de gemeente Amsterdam zijn onze stukadoors actief. Het mooie aan Amsterdam vinden wij de combinatie van nieuwe, modieuze gebouwen en oude, karakteristieke panden. Waar mogen we voor u aan de slag? 

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Op deze pagina vindt u informatie over het stucwerk dat wij voor u kunnen verzorgen in Amsterdam.

Bereken uw prijsindicatie

Woning stucen in Amsterdam

Over het stucen van wanden kunnen we dromen. Onze vakmensen doen het dagelijks en weten voor iedere situatie een passende oplossing. Ze starten dan ook altijd met een voorbereiding om te bepalen welk materiaal in uw woning het best van toepassing is. Na de voorbereiding zullen we opeenvolgend de wanden of plafonds voorstrijken, het gips aanbrengen, uitvlakken en vervolgens het oppervlak naar wens glad maken. Het uiteindelijke resultaat zijn prachtige sausklare wanden. Dit betekent dat de wanden direct klaar zijn om te sauzen in de kleur naar wens. Ook dit kunt u overigens aan ons overlaten. 

Een wand is de meeste gangbare ondergrond wanneer we praten over stucwerk. Met behulp van gips werken we, zoals ook hierboven benoemd werd, uw wanden sausklaar af. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de wanden eveneens door ons te laten sauzen. 

Het stucen van plafonds vergt vaak extra tijd en moeite, op zich logisch, want wanneer je plafonds laat stucen is de stukadoor constant boven zijn hoofd aan het werk. Dat is vermoeiend en zwaar. Toch wordt er vaak gekozen voor dit type afwerking, omdat je het plafond ontdoet van de lelijke korrelige laag met v-naden. 

Het uitbesteden van stucwerk op het plafond is om bovenstaande redenen een verstandige keuze. Zeker als u de beste kwaliteit wil. Ook voor het stucen van plafonds kunt u Uwstukadoors.nl inschakelen. 

Bent u de eigenaar van een nieuwbouwwoning in Amsterdam? Gefeliciteerd! Vanaf nu kunt u aan de slag gaan met het inrichten van uw woning compleet naar uw wensen. Dat is erg prettig. De keuze voor stucwerk en ,vooral, de kleur van uw wanden bepalen voor een wezenlijk deel de uitstraling van uw woning. We adviseren u graag! 

Kosten stukadoor Amsterdam

De kosten voor stucwerk zijn, zoals u zich wellicht kunt voorstellen, voor het grootste deel afhankelijk van het aantal vierkante meters dat gestuct moet worden. Verder zijn elementen als leeftijd van woning, wel of niet sauzen en wel of geen stucwerk op het plafond van invloed op de uiteindelijke prijsindicatie. 

Via onze website vraagt u eenvoudig een prijsindicatie aan die met alle bovenstaande aspecten rekening houdt. U ontvangt uw indicatie direct na aanvraag in uw mailbox. Heeft u moeite met het berekenen van het aantal vierkante meters? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij helpen u graag verder!

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Over Uwstukadoors.nl

  Uwstukadoors.nl is specialist op gebied van stucwerk en onderdeel van Uwnieuwbouwwoning.nl. Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap centraal. Dit ziet u onder andere terug in het feit dat we met A-merk producten werken en dat communicatie soepel verloopt. De combinatie van deskundigheid en de juiste producten, zorgt ervoor dat uw wanden en plafonds de afwerking krijgen die ze nodig hebben.

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors