Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor Deventer? En wilt u verzekerd zijn van een kwalitatief hoogwaardig resultaat waar u nog jaren plezier van zal hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Uwstukadoors.nl en zijn gespecialiseerd in het stucen van uw muren en/of plafonds. Onze stukadoors werken door het gehele land en staan dan ook in iedere wijk van Deventer voor u klaar. 

Waarom uw wanden en plafond laten stucen door Uwstukadoors.nl? Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Daarnaast werken zij slechts met de topproducten van de merken Sigma Coatings en ProGold. Met duurzame wanden als gevolg, waardoor wordt voorkomen dat uw stucwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest. 

Benieuwd naar de investering voor uw klus? Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie. Hierin geven we u meer informatie over de geschatte kosten, speciaal afgestemd op uw wensen. U ontvangt de prijsindicatie na de aanvraag binnen enkele seconden in uw mailbox. 

IK WIL EEN PRIJSINDICATIE

Volgens onze klanten is het soms nogal lastig om in te schatten wat voor afwerking uw muren en/of plafonds nodig hebben. Het zou natuurlijk fijn zijn als ook uw muren en/of plafonds perfect passen bij de rest van het interieur. Indien u meer inzicht wilt krijgen in wat er allemaal mogelijk is op stucgebied, dan zouden wij u graag eens willen uitnodigen om langs te komen in onze showroom

ONTDEK ONZE SHOWROOM

Uw volledige woning laten stucen in Deventer

We willen u te allen tijde een passende oplossing geven. Daarom zullen wij voordat we aan de slag gaan bepalen welk materiaal het meest geschikt is voor uw woning. Wanneer we dit in kaart hebben gebracht zullen we starten met het voorstrijken van de wanden, en eventueel het plafond. Vervolgens brengen we het gips aan en vlakken we deze uit. Tot slot maken we uw wanden en plafond naar wens glad. Het eindresultaat? Sausklare wanden! U kunt er dus ook nog voor kiezen uw wanden te laten sauzen in de kleur naar keuze. 

Wanden stucen

Wilt u uw muren graag sauzen of wenst u simpelweg een strakke afwerking? Dan is het stucen van uw wanden essentieel. Dit zorgt namelijk voor een egaal oppervlak waar u gemakkelijk overheen kan sauzen. 

Plafond stucen

Hier zult u minder snel aan denken, maar naast het stucen van uw wanden kunt u ook het plafond laten stucen. Wat hierbij is belangrijk is, is om dit werk door professionals te laten doen. Dit omdat het extra tijd en moeite kost. Zo wordt er continue boven het hoofd gewerkt, wat het erg zwaar maakt. Daarnaast is het stucen van een plafond complexer dan het stucen van wanden. Dit komt doordat het plafond van de lelijke ‘korrelige’ laag met v-naden ontdaan wordt. 

Overig stucwerk

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om andere specifieke plekken in uw woning te laten stucen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de badkamer of de keuken. Stucen voorkomt de aanwezigheid van voegen, waar schimmels zich graag manifesteren. Hierdoor zult u er profijt van hebben wanneer u stucwerk toepast in uw badkamer en/of keuken. 

Stukadoor prijzen

De stukadoor prijzen die worden gevraagd zijn afhankelijk van verschillende dingen. Het soort stucwerk en het aantal m2 dat u gestuct wilt hebben, spelen hierin een rol. Gaat u voor sausklaar stucen? En wilt u bijvoorbeeld alleen uw wanden stucen? Of kiest u ervoor om ook uw keuken en/of badkamer van stucwerk te voorzien? Het aanvragen van een offerte kan via onze website door middel van een eenvoudige prijsindicatietool. Nadat u enkele vragen heeft beantwoord over uw woning, zullen wij u zo spoedig mogelijk contacteren om de mogelijkheden door te spreken.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Klantervaring

Om u te kunnen garanderen dat u te maken heeft met echte vakmannen bij ons bedrijf, zouden wij u willen wijzen op onze klantervaringen. Wat is er nou geloofwaardiger dan de ervaringen van klanten die u voorgingen? U kunt op onze website meer lezen over deze klantervaringen. Onze service wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3. Wij vinden het van belang dat onze klanten tevreden zijn met het werk dat onze vakmannen hebben geleverd. Wij zijn dan ook erg blij met de hoeveelheid positieve feedback die wij van onze klanten ontvangen.

Meer weten over onze stukadoor Deventer? Neem contact op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u, en uw woning, kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via ons online contactformulier. U kunt ons ook bellen op 0570 57 36 67 of een mailtje sturen naar info@uwstukadoors.nl.

ONTDEK ONZE SHOWROOM             ONTVANG UW PRIJSINDICATIE

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen