Stukadoor Deventer

Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor Deventer? En wilt u verzekerd zijn van een kwalitatief hoogwaardig resultaat waar u nog jaren plezier van zal hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Uwstukadoors.nl en zijn gespecialiseerd in het stucen van uw muren en/of plafonds. Onze stukadoors werken door het gehele land en staan dan ook in iedere wijk van Deventer voor u klaar.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw wanden en plafond laten stucen door Uwstukadoors.nl? Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Daarnaast werken zij slechts met de topproducten van de merken Sigma Coatings en ProGold. Met duurzame wanden als gevolg, waardoor wordt voorkomen dat uw stucwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Bereken uw prijsindicatie

Volgens onze klanten is het soms nogal lastig om in te schatten wat voor afwerking uw muren en/of plafonds nodig hebben. Het zou natuurlijk fijn zijn als ook uw muren en/of plafonds perfect passen bij de rest van het interieur. Indien u meer inzicht wilt krijgen in wat er allemaal mogelijk is op stucgebied, dan zouden wij u graag eens willen uitnodigen om langs te komen in onze showroom.

Uw volledige woning laten stucen in Deventer

We willen u te allen tijde een passende oplossing geven. Daarom zullen wij voordat we aan de slag gaan bepalen welk materiaal het meest geschikt is voor uw woning. Wanneer we dit in kaart hebben gebracht zullen we starten met het voorstrijken van de wanden, en eventueel het plafond. Vervolgens brengen we het gips aan en vlakken we deze uit. Tot slot maken we uw wanden en plafond naar wens glad. Het eindresultaat? Sausklare wanden! U kunt er dus ook nog voor kiezen uw wanden te laten sauzen in de kleur naar keuze.

Wilt u uw muren graag sauzen of wenst u simpelweg een strakke afwerking? Dan is het stucen van uw wanden essentieel. Dit zorgt namelijk voor een egaal oppervlak waar u gemakkelijk overheen kan sauzen.

Hier zult u minder snel aan denken, maar naast het stucen van uw wanden kunt u ook het plafond laten stucen. Wat hierbij is belangrijk is, is om dit werk door professionals te laten doen. Dit omdat het extra tijd en moeite kost. Zo wordt er continue boven het hoofd gewerkt, wat het erg zwaar maakt. Daarnaast is het stucen van een plafond complexer dan het stucen van wanden. Dit komt doordat het plafond van de lelijke ‘korrelige’ laag met v-naden ontdaan wordt.

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om andere specifieke plekken in uw woning te laten stucen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de badkamer of de keuken. Stucen voorkomt de aanwezigheid van voegen, waar schimmels zich graag manifesteren. Hierdoor zult u er profijt van hebben wanneer u stucwerk toepast in uw badkamer en/of keuken.

Stukadoor prijzen

De stukadoor prijzen die worden gevraagd zijn afhankelijk van verschillende dingen. Het soort stucwerk en het aantal m2 dat u gestuct wilt hebben, spelen hierin een rol. Gaat u voor sausklaar stucen? En wilt u bijvoorbeeld alleen uw wanden stucen? Of kiest u ervoor om ook uw keuken en/of badkamer van stucwerk te voorzien? Het aanvragen van een offerte kan via onze website door middel van een eenvoudige prijsindicatietool. Nadat u enkele vragen heeft beantwoord over uw woning, zullen wij u zo spoedig mogelijk contacteren om de mogelijkheden door te spreken.

 

Klantervaring

Om u te kunnen garanderen dat u te maken heeft met echte vakmannen bij ons bedrijf, zouden wij u willen wijzen op onze klantervaringen. Wat is er nou geloofwaardiger dan de ervaringen van klanten die u voorgingen? U kunt op onze website meer lezen over deze klantervaringen. Onze service wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3. Wij vinden het van belang dat onze klanten tevreden zijn met het werk dat onze vakmannen hebben geleverd. Wij zijn dan ook erg blij met de hoeveelheid positieve feedback die wij van onze klanten ontvangen.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Meer weten over onze stukadoor Deventer? Neem contact op!

  Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u, en uw woning, kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via ons online contactformulier. U kunt ons ook bellen op 0570 57 36 67 of een mailtje sturen naar [email protected].

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors