Stukadoor Eindhoven

Bent u op zoek naar een stukadoor in de omgeving van Eindhoven die uw muren sausklaar kan maken? Dan bent u bij Uwstukadoors.nl aan het juiste adres. Onze stukadoors zijn werkzaam in het gehele land en gespecialiseerd in het stucen van zowel wanden als plafonds.

Onze vakmannen zitten al jaren in het vak, waardoor u kunt rekenen op een prachtig eindresultaat. Daarnaast werken zij enkel met de beste producten van de merken ProGold en Sigma Coatings, waardoor het stucwerk extra lang mooi zal blijven.

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Vaak horen wij van klanten dat ze het lastig vinden om de juiste afwerking te kiezen voor hun wanden en/of plafonds. Het is natuurlijk het mooist als deze afwerking aansluit bij de rest van uw interieur. Indien u geïnteresseerd bent om de verschillende afwerkingen eens in het echt te bekijken, dan zouden we u graag uitnodigen om eens langs te komen bij onze showroom. Een van onze medewerkers zal voor u klaar staan om uw eventuele vragen te beantwoorden en om u advies te geven op het gebied van wandafwerking. Als u hier interesse in heeft dient u van tevoren een afspraak te maken op onze website.

 

Bereken uw prijsindicatie

Uw woning laten stucen in Eindhoven

Wanneer u ervoor kiest uw woning te laten stucen door onze specialisten in Eindhoven willen we u te allen tijde een passende oplossing geven. Voordat we aan de slag gaan bepalen we welk materiaal het meest geschikt is voor uw woning. Vervolgens starten we met het voorstrijken van de wanden. Ook kunt u ervoor kiezen uw plafond te laten stucen, deze zullen we dan ook meenemen in het voorstrijken. Na het voorstrijken brengen we het gips aan en vlakken we deze uit. Tot slot maken we uw wanden en plafond naar wens glad, met als eindresultaat sausklare wanden! Heeft u al een idee over het kleurtje dat u uw wanden wilt geven? Dan kunt u het sauzen ook aan ons overlaten.

Wanneer u uw woning gaat laten stucen denkt u waarschijnlijk direct aan het stucen van de muren. Onze professionele stukadoors werken uw muren sausklaar af. Zo kunt u er direct voor kiezen om de muren te sauzen, door ons of door uzelf.

Zoals eerder gezegd kunt u naast het stucen van uw muren ook uw plafonds laten stucen. Dit zorgt er met name voor dat het plafond ontdaan wordt van de korrelige laag met v-naden. We adviseren te allen tijde om dit uit te besteden aan specialisten, omdat het stucen van een plafond extra tijd en moeite vergt.

Kosten stukadoor

De kosten die komen kijken bij het inhuren van een professionele stukadoor lopen erg uiteen. De prijs hangt namelijk af van twee dingen. Allereerst speelt het type stucwerk mee. Gaat u voor glad stucen of sausklaar stucen? Daarnaast bepaalt het aantal m2 de hoogte van de kosten. Indien u graag een prijsindicatie zou willen voor uw woning, is dit mogelijk. Op onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Op die manier weet u binnen enkele minuten waar u aan toe bent!

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Klantervaringen

  Positieve klantervaringen zijn niet alleen fijn voor ons. Ook voor u kunnen ze helpend of zelfs doorslaggevend zijn bij het maken van een keuze. U kunt de recensies, van de klanten die u voorgingen, terugvinden op onze website. Het werk van onze vakmannen is tot dusver gemiddeld met een 9.3 beoordeeld.

  Heeft u nog vragen over het stucwerk van onze vakmannen? Of is er iets anders waarmee we u kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors