Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u op zoek naar een stukadoor in de omgeving van Enschede? Dan bent u bij Uwstukadoors.nl aan het juiste adres. Onze stukadoors zijn in staat om al uw wanden en plafonds te stucen, zodat uw woning een strakke uitstraling zal krijgen. Bovendien zijn onze vakmannen werkzaam in het hele land, dus ook in Enschede.  U heeft de keuze uit sausklaar stucwerk en glad stucwerk. Wat het verschil hiertussen is, zullen we hieronder verder uitleggen.

Sausklaar stucwerk

Een van de opties is sausklaar stucen. Zoals de naam al zegt zijn uw wanden, nadat ze gestuct zijn, klaar om gesausd te worden. Het is dus ideaal om te kiezen voor sausklaar stucwerk als u nu al weet dat u uw muren vervolgens in een bepaalde kleur wilt laten verven. Ook kunt u uw muren natuurlijk mooi wit laten. 

Showroom stucwerk

Weet u al wat voor stucwerk u zou willen in uw woning? Of zou u de verschillende typen stucwerk eens in het echt willen zien voordat u de knoop doorhakt? Kom dan eens langs bij onze showroom! Naast het feit dat u het stucwerk daar dus in het echt kunt bekijken, heeft u ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers. Indien u hier interesse heeft zouden we u willen vragen om van tevoren een afspraak te maken. Dit kan eenvoudig via onze website. Zo kunnen we rekening houden met uw komst!

Weet u juist al precies wat u wilt, maar wilt u eerst meer inzicht in de kosten die hierbij komen kijken? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan. De offerte kunt u vervolgens binnen enkele minuten in uw mailbox verwachten.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE         BEZOEK ONZE SHOWROOM

 

 

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen