Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u woonachtig in de omgeving van Groningen? En bent u op zoek naar een professionele stukadoor om uw wanden en/of plafonds af te werken? Dan hebben we goed nieuws voor u: u hoeft niet verder te zoeken! Onze vakmannen kunnen u hier namelijk uitstekend bij helpen. Zij zijn werkzaam in het gehele land, en gezien hun vele ervaring weten ze alle kneepjes van het vak. Ook werken ze met topproducten van ProGold en Sigma Coatings, waardoor niks een geweldig resultaat meer in de weg staat. Waar wacht u nog op?

Vaak horen we van onze klanten dat zij het lastig vinden om een goede afwerking te kiezen die ook bij de rest van hun woning past. Aangezien we u natuurlijk zo goed mogelijk willen helpen, hebben we daar het volgende op bedacht: een showroom. In onze showroom kunt u de verschillende wandafwerkingen eens ‘live’ bekijken. Dat is toch weer net even anders dan via uw beeldscherm, toch?

Mocht u interesse hebben om eens langs te komen bij onze showroom, dan zouden we u wel willen vragen om van tevoren een afspraak in te plannen bij ons. Dan kunnen we rekening houden met uw komst.

Kostenplaatje

We kunnen ons goed voorstellen dat u eerst een beter beeld wilt hebben van het kostenplaatje dat het laten stucen van uw wanden en/of plafonds met zich meebrengt. Aangezien de kosten erg uiteen kunnen lopen, is het lastig om aan te geven wat de kosten precies zullen zijn. Deze kosten zijn namelijk afhankelijk van het type stucwerk, behangklaar stucen of sausklaar stucen, en het aantal vierkante meters dat u gestuct wilt hebben.

Via onze website heeft u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Na het beantwoorden van enkele vragen over uw woning, zullen wij u de offerte per mail toesturen. Zo weet u binnen no time wat het kostenplaatje is voor het stucwerk.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Heeft u nog vragen over het laten stucen van uw woning? Of is er iets anders op het gebied van wandafwerking waarmee we u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen