Stukadoor Groningen

Bent u woonachtig in de omgeving van Groningen? En bent u op zoek naar een professionele stukadoor om uw wanden en/of plafonds af te werken? Dan hebben we goed nieuws voor u: u hoeft niet verder te zoeken! Onze vakmannen kunnen u hier namelijk uitstekend bij helpen. Zij zijn werkzaam in het gehele land, en gezien hun vele ervaring weten ze alle kneepjes van het vak. Ook werken ze met topproducten van ProGold en Sigma Coatings, waardoor niks een geweldig resultaat meer in de weg staat. Waar wacht u nog op?

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Vaak horen we van onze klanten dat zij het lastig vinden om een goede afwerking te kiezen die ook bij de rest van hun woning past. Aangezien we u natuurlijk zo goed mogelijk willen helpen, hebben we daar het volgende op bedacht: een showroom. In onze showroom kunt u de verschillende wandafwerkingen eens ‘live’ bekijken. Dat is toch weer net even anders dan via uw beeldscherm, toch?

Mocht u interesse hebben om eens langs te komen bij onze showroom, dan zouden we u wel willen vragen om van tevoren een afspraak in te plannen bij ons. Dan kunnen we rekening houden met uw komst.

Kostenplaatje

We kunnen ons goed voorstellen dat u eerst een beter beeld wilt hebben van het kostenplaatje dat het laten stucen van uw wanden en/of plafonds met zich meebrengt. Aangezien de kosten erg uiteen kunnen lopen, is het lastig om aan te geven wat de kosten precies zullen zijn. Deze kosten zijn namelijk afhankelijk van het type stucwerk, glad stucwerk of sausklaar stucen, en het aantal vierkante meters dat u gestuct wilt hebben.

Via onze website heeft u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Na het beantwoorden van enkele vragen over uw woning, zullen wij u de offerte per mail toesturen. Zo weet u binnen no time wat het kostenplaatje is voor het stucwerk.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Heeft u nog vragen?

  Heeft u nog vragen over het laten stucen van uw woning? Of is er iets anders op het gebied van wandafwerking waarmee we u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors