Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wilt u uw wanden en/of plafonds laten stucen, en bent u daarom op zoek naar een professionele stukadoor in de omgeving van Hengelo? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze vakmannen zijn in staan om uw wanden naar uw wens te stucen. Zij werken door het hele land, dus ook in Hengelo. U kunt ervoor kiezen om sausklaar of behangklaar stucwerk aan te laten brengen in uw woning. Wat dit precies inhoudt, leggen we hieronder uit.

Sausklaar stucwerk

De eerste mogelijkheid waar u uit kunt kiezen, is sausklaar stucen. Bij dit stucwerk worden uw wanden super egaal en glad afgewerkt. Dit stucwerk is ideaal als u uw muren, nadat ze gestuct zijn, wilt laten verven. Dit hoeft natuurlijk niet, u kunt uw wanden ook wit laten. De keus is aan u! Op onze website kunt u meer lezen over sausklaar stucwerk.

Behangklaar stucwerk

Dit type stucwerk is de andere optie die u heeft op het gebied van stucwerk. Uw wanden zullen iets minder glad worden afgewerkt dan bij sausklaar stucwerk, waardoor de kosten lager zullen zijn. De functie van behangklaar stucen is namelijk vooral het bieden van een gladde ondergrond voor het behang wat er vervolgens overheen wordt aangebracht. Wanneer de ondergrond waarop het behang wordt aangebracht niet volledige glad is, kan dit voor bobbels en oneffenheden zorgen.

Showroom stucwerk

Vindt u het lastig om te bepalen welk type stucwerk het beste past bij u en uw woning? Kom dan eens langs bij onze showroom! Daar heeft u de mogelijkheid om de verschillende soorten stucwerk in het echt te bekijken. Bovendien kunt u bij onze medewerkers terecht voor advies, en kunt u zoveel vragen stellen als u wilt. Indien u interesse heeft om langs te komen bij onze showroom dient u van tevoren een afspraak te maken. Zo weten wij wanneer we u kunnen verwachten!

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen