Stukadoor Nederland

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor binnen Nederland? En wilt u dat het stucwerk behangklaar of sausklaar is? Dan bent u bij Uwstukadoors.nl aan het juiste adres. Onze vakmannen zijn werkzaam in heel Nederland en gespecialiseerd in het stucen van uw muren en/of plafonds. Zij hebben jarenlange ervaring in het vak en maken enkel gebruik van de beste producten. Denk hierbij aan topproducten als ProGold en Sigma Coatings.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Welke afwerking uw muren en/of plafonds nodig hebben, vindt men soms nogal lastig in te schatten. Het zou natuurlijk perfect zijn als dit goed aansluit bij uw interieur. Om u meer inzicht te geven in wat er mogelijk is op stucgebied, willen wij u de mogelijkheid geven om eens langs te komen in onze showroom. U dient hiervoor wel van tevoren een afspraak te maken. Op die manier kunnen wij u kunnen garanderen dat een van onze medewerkers tijd heeft om u te helpen bij uw keuze en om uw vragen te beantwoorden.

Stukadoor prijzen

De prijzen voor het stukadoorwerk, lopen sterk uiteen. De hoogte van de prijs is namelijk afhankelijk van verschillende dingen. De prijs wordt bepaald aan de hand van het soort stucwerk, glad stucwerk of sausklaar stucen, en het aantal m2 dat u gestuct wilt hebben. U heeft de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen, zodat u weet waar u aan toe bent. Dit kan via onze website met de prijsindicatietool. Nadat u enkele vragen heeft beantwoord over uw woning zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Klantervaring

Wij snappen dat u graag verzekerd bent van een goede stukadoor, zodat u kunt rekenen op stucwerk van hoogstaande kwaliteit. En wat is er nou betrouwbaarder dan feedback van klanten die u voorgingen? Op onze website kunt u meer lezen over onze klantervaringen. Gemiddeld wordt onze service beoordeeld met een 9.3. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met het werk van onze vakmannen, en we zijn dan ook blij met alle positieve feedback die wij van onze klanten ontvangen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een andere vraag waarbij we u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op via ons online contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken of per e-mail.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors