Stukadoor Overijssel

Woont u in Overijssel en bent u op zoek naar een stukadoor die uw wanden strak af kan werken? Dan hebben we goed nieuws voor u: wij kunnen u daarbij helpen. Onze stukadoors werken namelijk door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Gezien de jarenlange ervaring van onze vakmannen, kunt u rekenen op prachtig glad afgewerkte wanden. Bovendien ontvangt u altijd garantie op de geleverde wandafwerking. Wel zo’n prettig idee, toch?

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Onze vakmannen kunnen zowel glad als sausklaar stucwerk aanbrengen op uw wanden. Weet u al wat u wilt? Of twijfelt u nog? Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, zal hieronder worden uitgelegd wanneer u het beste kan kiezen voor sausklaar stucwerk en wanneer voor behangklaar stucwerk.

Verschillende typen stucwerk

Tijdens sausklaar stucen wordt het stucwerk super egaal afgewerkt waardoor uw woning een strakke uitstraling zal krijgen. De natuurlijke kleur van het stucwerk is wit, maar zoals de naam als zegt heeft u de mogelijkheid om het stucwerk te laten sauzen in een kleur naar keuze. Zo kunt u uw wanden dus stijlen naar uw eigen wensen.

Een andere mogelijkheid is behangklaar stucen. Dit type stucwerk wordt minder glad afgewerkt dan sausklaar stucwerk. De reden hiervoor is dat dit stucwerk niet zichtbaar zal zijn aangezien het dient als ondergrond voor behang. Ondanks dat het stucwerk dus niet direct te zien zal zijn, is het onmisbaar. Behang dient namelijk aangebracht te worden op een gladde ondergrond om te voorkomen dat er oneffenheden zichtbaar zullen zijn. Bent u benieuwd naar de kosten van sausklaar en behangklaar stucwerk? Klik dan hier om een offerte aan te vragen via onze prijsindicatietool.

 

Showroom stucwerk

Wilt u de verschillende soorten stucwerk het liefst eens live bekijken? Hartstikke begrijpelijk. Wij nodigen u dan ook graag uit om eens te komen kijken in onze showroom. Naast het feit dat u de verschillende typen stucwerk hier met elkaar kunt vergelijken, heeft u bovendien de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers. Wel zo handig, toch?

Heeft u interesse om langs te komen bij onze showroom? Klik dan hier om een afspraak te maken zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

Wij zijn onder andere actief in de volgende steden in Overijssel:

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors