Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Woont u in Overijssel en bent u op zoek naar een stukadoor die uw wanden strak af kan werken? Dan hebben we goed nieuws voor u: wij kunnen u daarbij helpen. Onze stukadoors werken namelijk door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Gezien de jarenlange ervaring van onze vakmannen, kunt u rekenen op prachtig glad afgewerkte wanden. Bovendien ontvangt u altijd garantie op de geleverde wandafwerking. Wel zo’n prettig idee, toch?

Onze vakmannen kunnen zowel behangklaar als sausklaar stucwerk aanbrengen op uw wanden. Weet u al wat u wilt? Of twijfelt u nog? Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, zal hieronder worden uitgelegd wanneer u het beste kan kiezen voor sausklaar stucwerk en wanneer voor behangklaar stucwerk.

Verschillende typen stucwerk 

Tijdens sausklaar stucen wordt het stucwerk super egaal afgewerkt waardoor uw woning een strakke uitstraling zal krijgen. De natuurlijke kleur van het stucwerk is wit, maar zoals de naam als zegt heeft u de mogelijkheid om het stucwerk te laten sauzen in een kleur naar keuze. Zo kunt u uw wanden dus stijlen naar uw eigen wensen.

Een andere mogelijkheid is behangklaar stucen. Dit type stucwerk wordt minder glad afgewerkt dan sausklaar stucwerk. De reden hiervoor is dat dit stucwerk niet zichtbaar zal zijn aangezien het dient als ondergrond voor behang. Ondanks dat het stucwerk dus niet direct te zien zal zijn, is het onmisbaar. Behang dient namelijk aangebracht te worden op een gladde ondergrond om te voorkomen dat er oneffenheden zichtbaar zullen zijn. Bent u benieuwd naar de kosten van sausklaar en behangklaar stucwerk? Klik dan hier om een offerte aan te vragen via onze prijsindicatietool.

Showroom stucwerk 

Wilt u de verschillende soorten stucwerk het liefst eens live bekijken? Hartstikke begrijpelijk. Wij nodigen u dan ook graag uit om eens te komen kijken in onze showroom. Naast het feit dat u de verschillende typen stucwerk hier met elkaar kunt vergelijken, heeft u bovendien de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers. Wel zo handig, toch?

Heeft u interesse om langs te komen bij onze showroom? Klik dan hier om een afspraak te maken zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen