Stukadoor prijzen

Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief goed stucwerk, bent u uiteraard ook geïnteresseerd in de kosten daarvan. Op deze pagina leest u over onze op maat gemaakte prijsindicaties en over de stukadoor prijzen van onze stucwerkers.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Prijsindicatie op maat

Voordat u besluit om uw woning door ons te laten stucen is het vanzelfsprekend dat u meer wilt weten over de kosten van een stukadoor om erachter te komen of dit binnen uw budget valt. Zoals u wel zal begrijpen, kunnen de prijzen van het stucwerk enorm uiteenlopen. Onder andere de oppervlakte van hetgeen wat u gestuct wilt hebben en het soort stucwerk, glad stucwerk of sausklaar stucen, kunnen daarbij een rol spelen.

Om meer inzicht te verkrijgen in de totale prijzen van het stucwerk, is het mogelijk om vrijblijvend een prijsindicatie aan te vragen via onze website. Op die manier krijgt u binnen 24 uur een indicatie van de prijs. Om de offerte zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen, stellen wij in ons online formulier enkele vragen over uw woning en hetgeen wat u zou willen laten stucen door onze vakmannen.

De prijs voor uw stucwerk

Om de prijs voor het pleisterwerk in uw woning te bepalen hebben we extra informatie over uw woning nodig. Zorg er daarom voor dat u het antwoord op onderstaande vragen alvast weet. Deze informatie kunt u invullen bij het aanvragen van de offerte:

 • Gaat het om een nieuwbouwwoning (jonger dan 2 jaar) of om een renovering van een oudere woning (ouder dan 2 jaar)?
 • Wilt u uw plafond door ons laten stucen? Zo ja, hoeveel vierkante meter betreft het oppervlak en welke werkzaamheden wilt u dat wij uitvoeren:
  1. Alleen stucen
  2. Stucen en sauzen
  3. Stucen, behangen en sauzen
  4. Alleen behangen
 • Wilt u de muren van uw woning laten stucen? Zo ja, hoeveel vierkante meter betreft het oppervlak? Ook voor uw muren willen we graag weten welke werkzaamheden we moeten uitvoeren. Aan de hand van deze basisinformatie zullen wij de mogelijkheden en de prijzen van het stucen van uw muren en/of plafond bepalen.
Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Mogelijkheden bespreken

  We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt altijd binnen 24 uur een reactie van ons verwachten. Op die manier weet u meteen waar u aan toe bent. Dat is wel zo prettig bij het doen van een grote uitgave!

  Wilt u op dit moment al meer weten over de prijzen van de stucwerkzaamheden? Klik dan hier voor een prijsindicatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons te benaderen voor andere eventuele vragen die u wellicht heeft. U kunt dit doen door ons contactformulier in te vullen, of ons te mailen of bellen. Wij helpen u graag met al uw vragen. U kunt er ook voor kiezen eerst het werk van onze stukadoors in Deventer van dichtbij te bekijken. Maak daarvoor een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

  Contact opnemen

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors