Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief goed stucwerk, bent u uiteraard ook geïnteresseerd in de kosten daarvan. Op deze pagina kunt u van alles leest u meer over onze op maat gemaakte prijsindicaties en en over de stukadoor prijzen van onze stucwerkers.

Prijsindicatie op maat

Voordat u besluit om uw woning door ons te laten stucen is het vanzelfsprekend dat u meer wilt weten over de kosten van een stukadoor om erachter te komen of dit binnen uw budget valt. Zoals u wel zal begrijpen, kunnen de prijzen van het stucwerk enorm uiteenlopen. Onder andere de oppervlakte van hetgeen wat u gestuct wilt hebben en het soort stucwerk, behangklaar stucen of sausklaar stucen, kunnen daarbij een rol spelen.

Om meer inzicht te verkrijgen in de totale prijzen van het stucwerk, is het mogelijk om vrijblijvend een prijsindicatie aan te vragen via onze website. Op die manier krijgt u binnen 24 uur een indicatie van de prijs. Om de offerte zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen, stellen wij in ons online formulier enkele vragen over uw woning en hetgeen wat u zou willen laten stucen door onze vakmannen.

De prijs voor uw stucwerk

Om de prijs voor het pleisterwerk in uw woning te bepalen hebben we extra informatie over uw woning nodig. Zorg er daarom voor dat u het antwoord op onderstaande vragen alvast weet. Deze informatie kunt u invullen bij het aanvragen van de offerte:

 • Gaat het om een nieuwbouwwoning (jonger dan 2 jaar) of om een renovering van een oudere woning (ouder dan 2 jaar)?
 • Wilt u uw plafond door ons laten stucen? Zo ja, hoeveel vierkante meter betreft het oppervlak en welke werkzaamheden wilt u dat wij uitvoeren:
  1. Alleen stucen
  2. Stucen en sauzen
  3. Stucen, behangen en sauzen
  4. Alleen behangen
 • Wilt u de muren van uw woning laten stucen? Zo ja, hoeveel vierkante meter betreft het oppervlak? Ook voor uw muren willen we graag weten welke werkzaamheden we moeten uitvoeren. Aan de hand van deze basisinformatie zullen wij de mogelijkheden en de prijzen van het stucen van uw muren en/of plafond bepalen.

Mogelijkheden bespreken

We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt altijd binnen 24 uur een reactie van ons verwachten. Op die manier weet u meteen waar u aan toe bent. Dat is wel zo prettig bij het doen van een grote uitgave!

Wilt u op dit moment al meer weten over de prijzen van de stucwerkzaamheden? Klik dan hier voor een prijsindicatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons te benaderen voor andere eventuele vragen die u wellicht heeft. U kunt dit doen door ons contactformulier in te vullen, of ons te mailen of bellen. Wij helpen u graag met al uw vragen.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen